Video: Ashley Zaat doet uitdagend dansje in strak glitterjurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ashley Zaat heeft haar eigen entertainmentbedrijf. Logisch dus dat ze de meest verleidelijke dansjes kan. Ook nu staan haar fans weer versteld van haar fantastische looks en moves!

Entertainment van A tot Z. Het is het bedrijf van Ashley Zaat. De blondine weet precies hoe ze mensen kan vermaken. Daarvoor trekt ze de lekkerste pakjes uit de kast en gooit ze haar beste dansmoves op tafel.

Ashley Zaat maakt volgers gek met geschud

We kennen Ashley Zaat natuurlijk allemaal als de barvrouw van Vandaag Inside, maar inmiddels heeft de beeldschone dame al een hele carrière voor zichzelf gemaakt. Inclusief een eigen bedrijf, waarmee ze entertainment voor feestjes verzorgt. Op stelten lopen, of in nietsverhullende konijnenpakjes, niets is de dames van Ashley te gek. Zelf houdt de blondine ook enorm van het entertainen, dus ook zij is vaak van de partij. Dit keer was het bedrijf gevraagd om twee shows te verzorgen voor pretpark Duinrell. Ashley en haar dames besloten dit feestje goed aan te pakken en kwamen aan in de strakste glitterpakjes ooit. Natuurlijk bleef het daar niet bij. De meiden weten ontzettend goed hoe ze een goed showtje neer moeten zetten en dat lieten ze in een video van tevoren al even zien. In het Instagram verhaal van Ashley Zaat was een filmpje te zien met de entertainers van die avond. Vier beeldschone dames die er even flink op los schudden in heerlijke glitterpakjes. Voor de fans van Ashley is dat natuurlijk enorm genieten. Jammer genoeg is er van de voorstelling zelf niks gefilmd, maar het zal ongetwijfeld een geweldig feestje geweest zijn.

 

Ashley Zaat is echte showgirl in verleidelijk rood pakje

Dat Ashley Zaat weet hoe ze de mannen gek maakt, wisten we natuurlijk allang. Haar optredens als barvrouw bij VI gingen regelmatig viraal en maakten de dame enorm populair. Niet alleen de mannen aan tafel genieten van de blondine, ook op sociale media heeft Ashley enorm veel fans. Bijna 30 duizend volgers willen op de hoogte blijven van alles wat de entertainster uitspookt. Het Instagram account van haar bedrijf is nog iets meer onder de radar. Dat is eigenlijk zonde want ook hier verschijnen regelmatig geweldige plaatjes. Ashley Zaat weet dat ze zelf een super goed uithangbord voor haar bedrijf kan zijn, dus ook van haarzelf deelt ze vaak foto’s. Dat gaat natuurlijk in de pakjes die ze tijdens de shows draagt. En dat is smullen, kunnen we je vertellen. Bij de ‘speciale crazy’ evenementen gaat Ashley net een stapje verder. Dat leidt tot foto’s zoals die hieronder, in een super aantrekkelijke rode outfit.

Ashley Zaat helemaal klaar voor het lenteweer

De lente is officieel al ruim een maand bezig, maar het weer lijkt nog een beetje achter te blijven. Daar baalt Ashley Zaat enorm van. De blondine is namelijk al helemaal in de lentesferen, zo deelt ze op haar Instagram. Met een foto in een heerlijk luchtig outfitje verzoekt ze de goden om de zon wat meer te laten schijnen. Als wij het voor het zeggen hadden, hadden we meteen naar Ashley geluisterd. Tegen zo’n schoonheid kan je toch geen nee zeggen?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Van A tot Z (@ashleyzaat)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...