Foto: Verveelde Suzanne Schulting bezig met zichzelf op hotelkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting zit moederziel alleen in Canada. Wat doe je daar op je hotelkamer als de verveling toeslaat? Suzanne heeft een prima idee!

Suzanne Schulting zit in schaats-walhalla Canada. De schaatsster is naar Calgary gevlogen om op vliegensvlugge ijsbanen aan haar vorm te werken. Suzanne houdt ons dagelijks op de hoogte via Instagram, zelfs vanaf haar hotelkamer! Ze wil haar ruim 900.000 volgers natuurlijk niet teleurstellen.

Suzanne verveelt zich in haar eentje op hotelkamer

Nu Suzanne in Calgary is, zit ze natuurlijk niet stil. De schaatsster blijft ook in Calgary schaatsen, en flink in beweging, want ze is niet alleen in de Canadese stad voor vakantie natuurlijk. Ze is in de Canadese stad voor de wereldkampioenschappen, in haar eentje. Op Instagram deelt ze beelden van hoe ze zich verveelt op haar hotelkamer. De brunette heeft verschillende dingen verzonnen om haar verveling te beëindigen, maar of dit helemaal gelukt is, is nog maar de vraag. Zou de schaatsster gezelschap missen, daar helemaal alleen op de hotelkamer? In ieder geval heeft Suzanne één ding gevonden om haar verveling tot een einde te brengen. De schaatsster deelt op Instagram een foto van haar halve gezicht, dat onder de makeup zit. Ze schrijft bij de foto; “Bored. So did my makeup. Only one eye.“. Suzanne is dus spontaan één oog gaan make-uppen op haar hotelkamer. Da’s een keer iets anders dan Netflix uitspelen of roomservice bestellen…

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting toont indrukwekkende benen in kort broekje

Kan Suzanne haar titel verdedigen in Canada?

Suzanne Schulting is natuurlijk niet zomaar in de Canadese stad Calgary. De schaatsster is hier voor de wereldkampioenschappen, die voor de Nederlandse schaatsster van 8-10 april in Montreal zijn. Zou Suzanne haar titel kunnen verdedigen tijdens deze belangrijke kampioenschappen, of gaat ze onderuit, en geeft ze haar titel weg? Suzanne weet hoe om te gaan met spanning en druk, wat we al eerder zagen op de Olympische Winterspelen. Nederland heeft er in ieder geval het volste vertrouwen in dat de schaatsster iedereen omver gaat blazen. Op Instagram krijgt ze steun van haar volgers; “Vlammen ga je!“, “Succes darling“, “Goede reis, en veel succes daar!“. Suzanne heeft hierdoor dus alleen nog maar een extra steuntje in de rug. Zou dit haar wellicht nog meer kunnen helpen en motiveren om haar wereldtitel te verdedigen? Eén ding is zeker, Suzanne is er in ieder geval klaar voor!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SUZANNE (@suzanneschulting)

Suzanne Schulting is Olympische sensatie

Haar populariteit is flink gestegen sinds haar mega-succes op de Olympische Winterspelen van dit jaar. De brunette pakte maar liefst twee keer goud, en één keer zilver en brons. Geen verkeerde prestatie dus van deze bloedmooie schaatsster. Ze was één van de meest besproken sporters van deze Winterspelen. Omdat ze nog zo jong is, weten we zeker dat we haar ook op toekomstige Olympische Spelen nog gaan zien schitteren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sven Mislintat maakte zelfde fout als Marc Overmars: kostten deze stiekeme appjes hem de kop?

Natuurlijk is het nog steeds een zooitje bij Ajax. En je raadt het niet, het heeft weer alles te maken met verborgen appjes in de club. 

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.