Foto: Verleidelijk poserende Katja Schuurman laat zich héél strak inpakken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is een spannend dagje voor Katja Schuurman. De brunette laat zich volledig inpakken door een andere vrouw en daar geniet ze met volle teugen van.

Katja Schuurman neemt mega spannende pose aan

Het is al wel heel wat jaren duidelijk dat Katja Schuurman niet bang is voor de camera. De actrice heeft er natuurlijk haar werk van gemaakt, maar ook in Katja haar privé leven is het een groot onderdeel. Zo poseert Katja regelmatig uitgebreid om de mooiste Instagram foto’s te kunnen maken voor haar volgers. Katja maakt er vaak een spannende fotosessie van die regelmatig niks aan de verbeelding overlaat. Dit keer gaat Katja wederom voor een spannende fotoshoot, maar laat ze zich juist wel helemaal inpakken met kleren. Blijkbaar heeft Katja er een keertje geen zin in om zichzelf aan te moeten kleden, dus laat ze iemand anders het klusje klaren. Waarschijnlijk vinden de meeste mensen het gelukkig niet erg om de knappe Katja van kleren te voorzien. Bekijk hier de foto. Op de foto is te zien dat Katja staat te poseren met haar armen in de lucht terwijl haar styliste druk bezig is met de jurk. Het is een soort wikkeljurk waardoor één arm van Katja vrij van stof blijft. Bij de foto schrijft Katja dat ze zo mooi is aangekleed en opgemaakt vanwege een geheime fotoshoot waarvan ze de naam niet kan noemen.

Katja Schuurman deelt extreem vrolijke lentekiekjes

De lente is begonnen en dat moment heeft Katja Schuurman zeker niet aan haar voorbij laten gaan. De brunette heeft namelijk een hele complicatie aan video’s gemaakt die op en top vrolijk zijn. Katja straalt en lacht breeduit, de kleuren zijn fel, bloemenprintjes en een vrolijk nummer van Bente genaamd ‘Als ik met de wind kon dansen’ maken de video helemaal compleet. De video is gemaakt voor het merk Pom Amsterdam, die ook volledig in het teken staan van bloemetjes en felle kleuren. Op de video zien we Katja in allerlei verschillende settingen. Wat vooral opvallend is, is dat Katja veel ijsjes eet en aan het dansen is over de straat. De outfits staan de vrolijke brunette wel erg goed, en in combinatie met haar grote bos krullen is het plaatje af. Katja schrijft bij de video iets zweverigs over de wonderen van het leven waar ze zo intens van geniet.

Lees ook: Foto: Schaars geklede Katja Schuurman maakt er een knoeiboel van

Katja Schuurman deelt foto van jaren terug

De meeste mensen kennen Katja Schuurman al van jaren geleden. De actrice is al sinds haar tienerjaren een bekende actrice van ons land. Zo was Katja ook behoorlijk vaak in de media vanwege spraakmakende foto’s die ze uitbracht. Daarnaast schitterde Katja natuurlijk in Costa! samen met haar collega’s. Blijkbaar had Katja een sentimenteel momentje en besloot ze even een foto uit de oude doos te delen. Onderstaande foto is van maar liefst dertig jaar geleden. Het is wel duidelijk dat Katja daar nog een stuk jonger was, maar ze zag er voor haar leeftijd al behoorlijk volwassen uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!