Foto: Schaars geklede Katja Schuurman maakt er een knoeiboel van

De brunette Katja Schuurman deelt zéér schaars gekleed kiekje met volgers waar ze zichzelf helemaal onder knoeit met melk.. Gevolg: het loopt zo tussen haar ‘grote vriendinnen’ door!

Katja Schuurman verrast volgers gigantisch

De Nederlandse actrice Katja Schuurman deelt een zéér schaars geklede foto van haarzelf! Op de foto probeert ze van een afstandje een pak melk te drinken, maar de helft loopt er naast. Haar grote vriendinnen gaan zo wat kopje onder met de hoeveelheid melk die naast haar mond loopt.. Ze draagt een super strakke bikini waar je echt af gaat vragen of dit wel comfortabel kan zitten. Eén ding is zeer zeker, Katja ziet er weer voortreffelijk uit. Ondanks het geknoei krijg je het tóch weer warm van dit verleidelijke kiekje. Dit zijn we niet gewend van de bloedmooie Katja Schuurman!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja Schuurman geschrokken van enorm dierenleed

Bij de Instagram-post van Katja Schuurman staat een uitgebreide tekst, waarin ze duidelijk maakt waarom ze bovenstaand kiekje heeft gedeeld met haar volgers! “Ik dronk sowieso nooit koemelk, doe opgeklopte kokosroom bij mijn espresso, eet kokosyoghurt en liefst schapen- of geitenkaas, maar dat was vooral vanwege een milde intolerantie voor koemelk. Mijn eerste reactie op de hier en daar best intense afkeurende berichten onder mijn grappig bedoelde tekst ‘Zo, nu eerst een pak melk’ was: ‘pffff wat mag er nu weer niet’. Maar bij iets nader onderzoek zag ik hoe verschrikkelijk verdrietig het overgrote deel van de koemelk productie is, waarbij moeder en kind vrijwel direct na de geboorte van elkaar gescheiden worden, waardoor de voor haar baby bestemde melk voor ons mensen de supermarkt schappen in kan.” De knappe actrice is duidelijk geschrokken van de koemelk productie in het land en heeft besloten er iets aan te doen.

Katja wil volgers even iets duidelijk maken

Katja gaat nog even verder onder haar bericht. Ze zegt: “Ik weet het, wat mogen we nog wel?? Nou op zich heel veel. We zijn gewoon opgegroeid in een wereld waarin geld -en macht- de belangrijkste drijfveren zijn en waarin we lang oprecht niet bewust waren van de werkelijkheid achter de spullen en het eten & drinken dat we consumeren. Nu we dat steeds meer wél weten, dringt een ongemakkelijke realiteit zich op. Een irritante realiteit ook. Want als je iets wél weet, maak je een keuze. Per definitie. Niet kiezen is ook een keuze. Een keuze om te blijven doen wat je deed, want ‘hé, dat pakken ze me niet af!’ En ‘je mag straks helemaal niks meer!’. Maar misschien moeten we het minder zien als ‘wat stom dat er van alles niet meer mag’, maar als ‘wat achterlijk dat dit blijkbaar allemaal normaal is.’ Daarbij merk ik meteen op dat ik niét vliegen bijvoorbeeld echt een groots gemis zou vinden. Dus: we hoeven niet, en kúnnen misschien ook niet, perfect zijn in niks en niemand negatief beïnvloeden doordat we leven. Maar ons informeren, bewust zijn, en onze eigen keuzes maken, dat mogen we wel van onszelf vragen denk ik.” 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!