Foto: Vera (26) is nu al de leukste deelnemer van Big Brother

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Alles wat in het Big Brother huis gebeurt kan vanaf 3 januari weer in de gaten gehouden worden. We verwachten dat de ogen vooral op bewoonster Vera vallen, en zij is de interesse zeker waard!

In Big Brother is het altijd maar weer de vraag wat er gaat gebeuren. Elk seizoen van het programma, dat al sinds 1999 op de buis is, blijft een verrassing. Het zit in ieder geval vol met amusement mits je op het goede live moment kijkt. Ook dit seizoen heb je in ieder geval weer genoeg kijkmogelijkheden, want er zijn dagelijkse uitzendingen, wekelijkse liveshows en een 24/7 livestream van alle (spannende) activiteiten in het huis. De volgende bewoners zijn inmiddels bekend gemaakt en één deelneemster valt gelijk op. Die foto van Big Brother huis bewoonster Vera bleef namelijk even hangen. Het blijkt ook nog eens een erg interessante meid te zijn, dus we kunnen niet wachten om kennis met haar te maken in het Big Brother huis. Daarom alvast een korte introductie!

Big Brother wordt nóg spannender dit seizoen, komt dat door Vera?

Na het vorige seizoen van Big Brother was de feedback duidelijk, maar was het nog de vraag of de makers van het realityprogramma daar iets mee gingen doen. De kijkers gaan nu meer invloed krijgen op alles wat er gebeurt in het realityprogramma. Ook hebben ze beloofd dat het programma wat spannender wordt dit seizoen. “Ik ben terug en ik heb naar je geluisterd. Dus het mag nóg spannender? Oké, done! Met één druk op de knop pas ik alles in mijn huis aan.”, laat Big Brother weten in de teaser van het programma. Of er ook echt meer spanning en sensatie in het programma komt is nog maar de vraag. Misschien hebben ze spannendere bewoners uitgekozen. Is dat waar Vera van pas komt in de realityshow?

Maak kennis met Vera van Big Brother

Ook Vera mocht eindelijk laten weten dat ze meedoet aan het nieuwe seizoen van Big Brother. Dat liet ze aan de hand van een leuke video op haar Instagram account weten aan haar volgers. In de video laat ze weten dat ze haar familie thuis én haar huisdieren super erg gaat missen. Het is natuurlijk ook niet niks om 100 dagen van huis te zijn. Vera geeft in haar opvallend leuke introductie aan dat ze een echt modepopje is. Ook is het niet gek dat ze zegt dat ze veel met haar uiterlijk bezig is, dat bewijst de foto hieronder ook! Dat kan ook nadelen hebben, want we hopen niet dat het modepopje in het Big Brother huis te veel met zichzelf bezig is…

Lees ook: Schokkend: Everon en Fresia duiken WIDM-tentje in op deze foto

Wint Vera na Big Brother nog meer Miss verkiezingen?

Het zal je vast niets verrassen dat Vera aan meerdere Miss verkiezingen heeft meegedaan. Ze heeft zelfs wat verkiezingen gewonnen. Zo mag ze zichzelf ‘Miss Tourism Sri Lanka International’ noemen en werd de tweede bij de ‘Miss Beauty Of Zeeland’-verkiezingen. Big Brothers grootste aanwinst Vera zat zelfs bij de top 8 van de ‘Miss All Nations’-verkiezingen! We weten nu wel dat ze er alles aan zal doen om te winnen. Dat zou mooi zijn, want dan kunnen we Vera het langst van allemaal zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!