Home Nieuws Foto: Veel te hete Puck Moonen klaagt over nattigheid

Foto: Veel te hete Puck Moonen klaagt over nattigheid

Puck Moonen is weer in Nederland, maar het weer is zo anders dan in Dubai dat Puck alleen maar kan klagen erover. 

De waanzinnig getalenteerde wielrenster Puck Moonen zat lange tijd in Dubai om daar te trainen. Blijkbaar was de woestijn de ideale omgeving voor Puck om zich even helemaal op zichzelf te focussen. Inmiddels is ze weer terug, maar kan ze alleen maar over de temperaturen in Nederland klagen. Het is ook niet helemaal hetzelfde als in Dubai, dat is zeker waar. De temperaturen in Nederland zijn dan vaak toch een stukje kouder en het weer is gewoon een stuk natter dan in Dubai. En daar moet je wel tegen kunnen. Maar Puck is er eigenlijk nu al klaar mee. Maar ze deelt wel een foto met haar fans om even aan te geven hoe ze erover denkt.

Puck Moonen glinstert nog mooi na

Zoals je kan zien glinstert Puck net zo erg als ze in Dubai zou doen. Alleen de aanleiding is iets anders. Waar ze in Dubai vooral zou glinsteren van het rondrijden in de hete zon, hoeft ze hier maar vijf minuten rond te fietsen in de regen om dat effect te bereiken. De omslag van Dubai naar Nederland is dan ook zeker een grote. Maar Puck weet wat ze doet en kan het aan. Al klaagt ze natuurlijk wel graag er nog over. Dat is dan weer typisch de Hollander die omhoog komt in Puck Moonen.

Puck Moonen deelt alles, zelfs als ze een beetje vies is

De mooie wielrenster vindt het belangrijk om open te zijn naar haar volgers toe. En dus deelt ze alles. Zelfs als ze er op een foto een beetje viezig uit ziet, dan deelt ze nog steeds graag de beelden. En heel eerlijk, het maakt haar fans natuurlijk ook weer niet uit hoe Puck er bij loopt. Ze zijn al snel tevreden met elke foto van de mooie wielrenster. Puck Moonen weet met haar fijne looks namelijk al haar volgers te betoveren. Zelfs als ze even onder de modder zit, krijgt ze nog allemaal complimentjes over hoe goed ze er uit ziet. Puck heeft echt wel een lieve fanbase opgebouwd in al die jaren.

Puck Moonen deelt graag de strakke fietspakjes die ze heeft

Als je een foto van Puck Moonen bekijkt, dan valt al gauw op dat ze een ontzettend strak fietspakje draagt. En dat is natuurlijk helemaal niet erg, want dat ziet er altijd ontzettend goed uit. Puck weet met haar geweldige outfits zeker weer indruk te maken op haar volgers. De mooie rondingen van het figuur van Puck Moonen slaan ook goed aan bij haar volgers. Die genieten met elk plaatje dat Puck met hen deelt. De mooie wielrenster vindt het fijn om die plaatjes de wereld in te sturen. Vooral omdat ze er ook allemaal lieve woordjes voor terug krijgt. De brunette weet ontzettend goed wat ze doet wanneer ze weer een leuk plaatje voor haar fans maakt. Puck is de laatste jaren echt ontzettend goed geworden in het maken van hele mooi foto’s.

Meer zien van wielrenster Puck Moonen kan op Instagram

Als je nou nog meer wilt zien van wielrenster Puck Moonen, dan moet je even op Instagram kijken. Daar staan namelijk nog veel meer mooie plaatjes van de brunette.

Mobiele versie afsluiten