Foto: Valerie Plat is een van de mooiste bardames van Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Wie denkt aan de vrouwen van Vandaag Inside, denkt ongetwijfeld aan Noa Vahle of Merel Ek. Maar ken je de barvrouw Valerie Plat al?

Valerie Plat doet veel meer dan alleen drankjes serveren

Als de stralende barvrouw van Vandaag Inside laat ze op Instagram zien dat ze niet alleen hostess, model, danseres en presentatrice is, maar ook de drijvende kracht achter haar onderneming. Haar bedrijf, door haarzelf op Instagram treffend omschreven als ‘Entertainment voor volwassenen’, richt zich op het plaatsen van prachtige dames – zowel mooi van figuur als van uitstraling – op diverse locaties.

Valerie Plat haar bedrijf draait op schoonheid

Van tankstations tot autowasstraten, en zelfs in nachtclubs, Valerie’s bureau zorgt dat deze ‘beauties’ in opvallende outfits schitteren. Haar Instagram-pagina toont een breed scala aan locaties en evenementen waar haar talenten stralen. Valerie, de distributeur van schoonheid, weet hoe ze hen in aantrekkelijke outfits moet kleden en strategisch moet inzetten.

Valerie Plat weet goed te verdienen met haar looks

Haar succes is duidelijk te zien op Instagram, waar haar entertainmentbedrijf een gevestigde naam is. Valerie zelf is ook altijd van de partij, van dansen in clubs tot schitteren als pitspoes. Kortom, Valerie Plat is niet alleen een schoonheid, maar ook een slimme zakenvrouw die weet hoe ze charme moet verspreiden.

Valerie “Kletsnat” op het strand aan het bijkomen

Haar modellenwerk komt vooral tot uiting in de foto’s op haar Instagram, waar menig bewonderaar van smult. Op haar Instagram vindt je keurige foto’s met veel kleding, maar ook foto’s waar ze kletsnat op het strand op het kiekje staat, na een duik in de zee. Stralend in de zon is ze aan het bijkomen van haar wateravontuur, gehuld in een strakke bikini, genietend van de warme zon op het heerlijke Curaçao. Een visueel feest voor de ogen van haar volgers. Bekijk deze en meer foto’s snel op Instagram!

Is Valerie Plat nog single of is ze bezet?

Ondanks al dat lekkers is het nog niet bekend of iemand Valerie’s hart al heeft weten te veroveren. En als dat wel zo zou zijn, dan houdt ze daarover op haar Instagram in elk geval barweinig los over een potentiële vriend. Dus mannen van Nederland, opgelet: Valerie is vrijgezel.

Waarom heeft Vandaag Inside een barvrouw nodig?

Maar waarom heeft Vandaag Inside eigenlijk een barvrouw nodig? Het oog wil ook wat! Denk je dat meer dan een miljoen mensen dagelijks alleen voor de inhoud naar de drie presentatoren kijken? Natuurlijk niet, het draait ook om het visuele plezier achter de bar. En dan hebben we het niet over de drankjes.

Wilfred, Johan en René Vinden het helemaal niet erg

Maar serieus, deze barvrouwen zijn meer dan decor. Ze brengen een soort rust, een gevoel van ’thuis zijn’. Ze zijn een essentieel ingrediënt van de kantinepraat-sfeer die de talkshow biedt. Het is een slimme zet: lieve, mooie barvrouwen die zorgen voor een ontspannen sfeer en ongedwongen gesprekken. Laten we eerlijk zijn, het is toch genieten om zulke prachtige vrouwen op de achtergrond te zien? Zelfs Wilfred, Johan en Rene lijken even hun serieuze gesprekken te vergeten bij de aanblik van deze dames. Dat is toch ook een kunst op zich?

De Instagram-pagina van Valerie Plat is om te smullen

Meer zien van deze pas ontdekte schoonheid? Neem dan zeker eens een kijkje op de Instagrampagina van Valerie @valerieplat 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!