Foto: Thomas van der Vlugt heeft in The Bachelor stiekem al voor deze vrouw gekozen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De strijd om de meest begeerde bachelor van Nederland is opnieuw uitgebarsten. Thomas van der Vlugt, bekend van StukTV, wordt overrompeld door al het vrouwelijk schoon dat zijn kant op komt. Maar er is nu al duidelijk welke deelneemster zijn hart heeft veroverd.

Thomas van der Vlugt is de Bachelor

Thomas van der Vlugt is de opvolger van bachelor DJ Tony Junior uit seizoen 1 en is bekend geworden met het populaire YouTube-kanaal ‘StukTV’ dat hij al jaren runt samen met Giel de Winter en Stefan Jurriens. Éen van hun bekendste programma’s is Het Jachtseizoen, wat nu zelfs te zien is op SBS6. De succesvolle avonturier is nu klaar voor een nieuw avontuur. Naar het zonnige Mexico zijn 19 dames afgereisd om bachelor Thomas van der Vlugt te verleiden. De eerste afvallers zijn alweer vertrokken maar zó vroeg in het seizoen is nog nooit bekend geworden wie er uiteindelijk met de bachelor van door gaat…
Welke vrouwen krijgen witte en rode roos?

De prachtige blondine Maureen Veenstra is een van de gelukkigen. Maureen heeft bij de eerste ontmoeting meteen een witte ‘first impression roos’ gekregen van Thomas. Dat betekend dat zij niet bang hoefde te zijn voor eliminatie later op de avond bij de rode rozenceremonie en sowieso door mocht. Wij snappen wel waarom Thomas voor Maureen is gegaan, maar toch is zij niet de persoon voor wie Thomas uiteindelijk zal vallen. De 22-jarige Maureen heeft veel gereisd maar zal toch niet de perfecte match zijn voor de bachelor.

Lees ook: Dit is waarom Julia Sinning de leukste The Bachelor-kandidaat is

Model Indigo Oord verovert het hart van bachelor Thomas

De echte aantrekkingskracht heeft Thomas namelijk met Indigo Oord. Deze 21-jarige schoonheid is een modestudent in Amsterdam en werkt daarnaast nog in marketing en doet modellenwerk. De modebewuste dame ziet er altijd tiptop uit en daar is Thomas zeker heel blij mee. in een fragment gedeeld door Videoland, waarop het programma te bekijken is, is te zien dat Thomas een flinke spanning voelt tussen hem en Indigo op hun eerste date. Ze geven elkaar veel complimentjes en Thomas wordt helemaal verlegen van het mooie model. Deze beelden beloven heel veel goeds voor de toekomst tussen de twee tortelduifjes. Daarnaast is op de promofoto van The Bachelor te zien dat Indigo wel erg dichtbij Thomas is geplaatst op de foto. Zou dit nog een hint zijn…? Indigo heeft al eerder geprobeerd de liefde te vinden in het gezelschap van camera’s. Ze heeft meegedaan aan het programma ‘First Dates’ op de NPO. Helaas is dat niets geworden en hopen wij dat ze de liefde met Thomas kan blijven aanwakkeren.

België imiteert de Nederlanders

Het programma The Bachelor is razend populair en daarom is ook België op zoek gegaan naar een begeerde vrijgezel. Zij zijn uitgekomen bij Fabrizio Tzinaridis. De deels Griekse reality-persoonlijkheid is 29 jaar en gaat in Griekenland op zoek naar de liefde. Hij zou er naar jaren van losbandigheid en ontrouwe relaties klaar voor zijn om zich te settelen. Fabrizio is voornamelijk bekend geworden door zijn deelname aan het programma Temptation Island. In dit Belgische seizoen zitten ook drie Nederlandse dames, en daarom is het extra fijn dat ook dit programma op Videoland te zien is. Fabrizio heeft al aangegeven te vallen voor een accent, dus de Nederlandse vrouwen zullen vast in de smaak vallen bij de volledig onder getatoeëerde man.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!