Dit is waarom Julia Sinning de leukste The Bachelor-kandidaat is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor het gloednieuwe seizoen van The Bachelor werden maar liefst 20 dames naar Kroatië gevlogen om het hart van Utrechtse DJ Tony Junior te veroveren. Of Tony inderdaad een nieuwe liefde heeft gevonden in het programma, mag hij nog niet zeggen. Je krijgt als kijker genoeg tijd om zelf ’n favoriet aan te wijzen. Eén van de dames die meteen opviel tijdens de kennismaking: de 24-jarige Julia Sinning!

Julia Sinning in The Bachelor

In de eerste afleveringen van de Bachelor is te zien hoe de dames voor het eerst oog in oog staan met Tony. Julia is met haar Nederlandse en Indonesische afkomst een prachtige toevoeging aan het programma. Deze dame is duidelijk niet gekomen om vriendinnen te maken en gaat recht op haar doel af. Met haar donkerbruine ogen en uitdagende blik weet Sinning gelijk de interesse te wekken van de Bachelor én de kijker!
Julia Sinning is Miss Nederland-finalist

Naast kandidaat in the Bachelor is Julia Sinning ook nog eens finalist van Miss Nederland 2021. Deze 24-jarige dame weet met haar verschijning heel wat bekijks te trekken. Sinning heeft onlangs haar officiële Miss Nederland sjerp mogen ontvangen en deelde met trots een aantal foto’s op haar Instagram. Ook heeft het model in 2019 haar opleiding Camera Acteren aan de film actors academy Amsterdam met succes afgerond. Als actrice heeft de brunette al wat kleine rolletjes te pakken. Waar Sinnings écht mee wil doorbreken weet ze nog niet, ze is van alle markten thuis en is bewust bezig met het doorbreken bij het grote publiek. Daar gaat The Bachelor sowieso bij helpen!
De speelse kant van Julia Sinning

Dat Julia niet graag stil zit is te zien aan alle dingen waar de brunette mee bezig is. Naast acteren en modellen werkt is Sinning ook nog als presentatrice. Op haar Instagram heeft Julia onder andere in haar bio staan een presentatrice van EasyToys te zijn. Hier presenteert de Amsterdamse op een speelse en informatieve manier de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van speelgoed voor volwassenen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!