Foto: Tess Wester doet viespeuken op Instagram een plezier

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tess Wester plaatst een foto van zichzelf op Instagram en doet daarmee een zeer specifiek deel van haar volgers een groot plezier…

Tess Wester deelt gewaagde foto voor liefhebbers van voeten

Het is nou eenmaal zo: sommige mensen verzamelen graag foto’s van voeten en tenen van bekende Nederlanders. Zo heeft nu ook Tess Wester niet helemaal per ongeluk ineens weer met deze lui te maken. Er bestaan meerdere websites waar mensen geld betalen om naar voeten van bekende (of niet) mensen te kijken. Hier lijkt Tess Wester zich maar al te goed bewust van wanneer zij onderstaande foto plaatste. Zo is het op het eerste oog een hartstikke leuke selfie die de handbalster plaatst. Een rood met wit gestreept truitje op een loszittende jeans. De outfit staat Tess hartstikke goed, maar ze is haar sokken en schoenen vergeten. Dit heeft Tess zelf ook al door en uit voorzorg zet ze dat in de beschrijving. Ook zegt de blondine dat je vooral niet moet inzoomen op haar tenen, want daar krijg je nachtmerries van. Na deze post komen er allerlei reacties van mensen dat ze nu juist wel gaan kijken.

Tess Wester geniet aan het zwembad in de zon

Nu het al maanden lang druilerig weer is in Nederland besluit de knappe Tess Wester om de zon ergens anders op te gaan zoeken. Hiervoor is Tess lekker naar Barcelona in Spanje afgereisd. De blondine deelt onderstaande foto van zichzelf terwijl ze lekker bij het zwembad zit. Tess ligt dan wel niet in haar badpakje of zomeroutfit maar de korte mouwen zijn aanwezig en de zonnebril zit op haar hoofd. De blondine kijkt vrolijk en speels in de camera terwijl ze geniet van haar drankje. Of Tess later stiekem toch een duik in het zwembad heeft genomen is nog de vraag.

Lees ook: Foto: Tess Wester laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Tess Wester beleeft zonnig familie tripje

Het was niet zomaar een stedentripje naar Barcelona voor Tess Wester, nee het was haar eerste vakantie als een echte gezinnetje. Zo is Tess afgelopen jaar moeder geworden van een meisje genaamd Flo Lieder. Het kindje is enorm schattig en Tess lijkt dolgelukkig. Nu was het eindelijk zover om met haar man en dochtertje op vakantie te gaan. Na de vakantie plaatst Tess een hele reeks aan foto’s online van hun avonturen in Barcelona. Zo schrijft ze bij de eerste foto dat ze niet weet of haar dochtertje de kusjes ook zo leuk vindt als haar ouders dat vinden. Daarbij komt er lekker eten voorbij op de foto’s en vooral heel veel zon. Ook kan de oud-handbalster het niet laten om fit te blijven en ze maakt een foto terwijl ze in de gym staat met haar man. Ook zegt Tess elke ochtend de zonsopgang te hebben gezien, met dank aan haar kindje die dan al wakker wordt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...