Foto: Tess Wester laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De ontzettend knappe Tess Wester heeft al haar vormen laten zien in een nieuw jurkje dat haar natuurlijk ontzettend goed staat. 

Tess Wester in strak jurkje is een goede combinatie

Meestal zie je Tess Wester in haar sportkleding heen en weer rennen, maar als ze die eenmaal uit doet en omruilt voor haar gebruikelijke kleren en mooie outfits, dan komt er opeens een hele andere Tess Wester naar boven. En deze versie van Tess wil iedereen natuurlijk even beter leren kennen. Want zeg nou zelf, de blondine ziet er toch gewoon beeldschoon uit? Helemaal als ze weer een spannend jurkje heeft aangetrokken voor haar volgers. Dan is het feest. Want Tess vindt het helemaal niet erg om af en toe een klein beetje haar volgers te vermaken. En dat doet ze met heerlijk strakke outfits. Daar ziet Tess er weergaloos in uit. De knappe blondine zou iets minder vaak op het handbal veld moeten staan en iets meer in dit soort spannende pakjes moeten verschijnen. Dat zouden haar volgers ook wel kunnen waarderen.

Lees ook: Foto: Tess Wester verliefd op haar eigen enorme rondingen

De knappe handbalster haalt nieuwe kleding om mee te verleiden

Tess Wester is in de winkel om een nieuwe set kleding te scoren. En natuurlijk moeten haar volgers dan wel even instemmen met wat ze koopt. Zij moeten immers later naar alle foto’s kijken die de knappe sporter in haar kleren maakt. Ze gaat voor nu voor dit blauwe jurkje en daarin komt het prachtige lichaam van Tess nog even extra goed naar boven. Je kan perfect haar vormen zien. Ze neemt ook even een verleidelijke houding aan zodat je gelijk het beste van het jurkje meekrijgt. Of Tess de jurk nu uiteindelijk gekocht heeft zegt ze er niet bij. Maar als het jurkje mooi genoeg was om op Instagram te delen, dan kan het haast niet anders dat ze hem ook heeft meegenomen.

Tess Wester laat zien dat ze het zonnetje in huis is

De knappe handbalster lijkt overal waar ze komt enorm vrolijk te zijn. Haar houding zorgt ervoor dat mensen altijd gelijk helemaal vrolijk ook worden als ze haar zien. En om nog even extra aan te geven dat ze het zonnetje in huis is, besluit Tess om in de warme zon te gaan staan en een leuke foto te maken. En die foto lukt goed, want je ziet Tess bijna zelf helemaal stralen. Weten we zeker dat het niet Tess is die het licht en warmte afgeeft? De knappe handbalster deelt gelukkig graag foto’s van zichzelf, dus zo’n fijn kiekje tussendoor was natuurlijk geen enkel probleem. Meestal zijn de foto’s van Tess wel iets verleidelijker, maar een beetje een rustige foto tussendoor is ook fijn. Zo kunnen haar volgers ook een beetje op adem komen. De foto van de knappe sporter wordt in ieder geval zeer goed ontvangen. Genoeg reden dus voor Tess Wester om mooie foto’s te blijven maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...