Foto: Sylvie Meis slaat F1-coureur aan de haak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe blondine Sylvie Meis heeft na haar scheiding de hengel opnieuw uitgegooid en heeft een F1-coureur aan de haak geslagen! 

De blonde Sylvie Meis is een absolute parel om naar te kijken. Daar weten Rafael van de Vaart en Niclas Castello alles van. Maar blijkbaar is Sylvie Meis geen langblijvertje en werden de relaties verbroken. Het lijkt er in ieder geval op dat Sylvie niet veel last heeft van liefdesverdriet. Of ze onderdrukt haar liefdesverdriet door haar hengel opnieuw uit te gooien, en kijken of er een leuke vent toehapt.

Sylvie Meis op weg naar relatie met F1-coureur?

Dat Sylvie Meis snel stappen zet, kunnen we concluderen na haar scheiding met Niclas Castello. Het toenmalige koppel is een paar weken geleden gescheiden van elkaar. En Sylvie blijkt daar niet al te veel over in te zitten. Ze heeft namelijk haar vizier al op een nieuwe kerel gezet, en niet zo maar één! Het verhaal gaat rond dat ze nu gaat met voormalig F1-coureur Markus Winkelhock. Markus is een 42-jarige Duitse autocoureur die ook eenmalig zijn opwachting maakte in de F1 voor het team van Spyker.

Lees ook: Foto: Sylvie Meis laat lijf zien op wilde strandfoto

Sylvie Meis deelt foto met open jasje!

De knappe blondine zou dus met de Duitser Markus Winkelhock gaan. Dat Markus een Duitser is, komt goed uit. Sylvie woont namelijk al in Hamburg. Vanuit haar woonplaats plaatste ze onlangs nog een foto. In haar bericht zegt Sylvie: “Ik heb de lente in gedachten, dus ik zou het op prijs stellen als het weer in Duitsland eindelijk meewerkt!”  Sylvie heeft de lente in gedachte, maar als je naar onderstaande foto kijkt dan lijkt het er eerder op dat de zomer in haar hoofd zit. Ze heeft een super luchtig wit pakje aan, en draagt daar niks onder om haar troeven alle vrijheid te bieden die ze nodig hebben. De blondine ziet er, mede dankzij haar modieuze kledingstijl, nog super goed uit! Als je haar leeftijd niet zo weten, dan zou je prima kunnen zeggen dat Sylvie zo rond de 35 jaar oud is. Maar de beste vrouw is iets wat ouder dan die schatting, namelijk 44 jaar!

Lees ook: Foto: Schaars geklede Sylvie Meis geniet met volle teugen van vrijgezellenleven

Sylvie Meis maakt selfie in super strak topje

De modieuze parel Sylvie Meis heeft haar strakke sportpakje aangetrokken. Bij haar Instagram-post laat ze weten dat dit haar perfecte start is van de dag. Maar wat zou het zo perfect maken? Het kan namelijk van alles zijn! Voelt ze zich helemaal goed in haar strakke sportpakje, want dat zit ook héél comfortabel. Maar het kan ook zijn dat ze gewoon heel erg goed in haar vel zit. Of Sylvie weet van zichzelf hoe ontzettend knap ze is, en die bevestiging krijgt ze weer elke ochtend als ze in de spiegel kijkt! Het lijkt er in ieder geval er niet op dat ze ook écht gesport heeft. Al deze dingen zullen er samen wel voor zorgen dat haar ochtenden zo perfect zijn. Ze ziet er in ieder geval weer belachelijk goed uit in onderstaande foto!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.