Foto: Sylvie Meis laat lijf zien op wilde strandfoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis heeft een nieuwe foto geplaatst die haar er wel heel erg gevaarlijk uit laat zien. Maar natuurlijk staat ze er wel prachtig op. 

Blonde presentatrice Sylvie Meis ziet er gevaarlijk uit in haar strakke

Sylvie Meis weet wel hoe ze zich moet kleden als ze een middagje op het strand te vinden is. Natuurlijk kiest de prachtige blondine niet zo maar voor een outfit, maar gaat ze voor iets verleidelijks, zoals dit panter printje. Ze is net een roofdier, klaar om haar mannelijke prooi te verslinden. Kijk dus maar goed uit als je bij Sylvie in de buurt komt, want deze knappe dame is in staat om je met huid en haar te verslinden. Nu zullen sommige mannen dat natuurlijk als een mooie uitdaging zien. We hebben je in ieder geval gewaarschuwd, betreed dit artikel op eigen risico. De foto’s van Sylvie op het strand zijn wel echt het hoogtepunt van je dag, dus bekijk ze snel hieronder!

Lees ook: Foto: Schaars geklede Sylvie Meis geniet met volle teugen van vrijgezellenleven
Sylvie in een strak jurkje is alles wat je wil

Je kan zeggen over Sylvie wat je wil, maar de blondine ziet er belachelijk goed uit. Dat klopt al helemaal wanneer ze dit soort strakke jurkjes aantrekt. Dat maakt Sylvie een gevaarlijk iets om naar te kijken. Staar te lang naar deze aantrekkelijk panter en ze valt je misschien wel aan en zet haar klauwen in je. Sylvie kijkt ook nog eens verleidelijk naar de camera om de hele look meer kracht bij te zetten. Het is wel duidelijk dat de panterlook Sylvie bevalt. Zo erg zelfs dat het niet bleef bij slechts één verleidelijke foto. Ze was nog niet klaar na het proberen van dit strakke jurkje en wilde er nog een schepje bovenop doen met een ongelooflijk verleidelijk badpak in dezelfde stijl.
Het badpak van Sylvie Meis is genoeg om helemaal wild van te worden

Sylvie ziet er in haar badpak misschien erg wild uit, maar het is ook genoeg voor haar volgers om helemaal wild van te worden. Als je Sylvie zo ziet leunen tegen de palmboom aan, dan kan je niet anders dan genieten. Het tovert gelijk een glimlach op je gezicht die de rest van de dag niet meer zal verdwijnen. De foto is extreem verleidelijk en zal bij veel mannen voor een storing in hun brein zorgen. Dan komen alle dierlijke instincten weer boven drijven. Sylvie weet heel goed wat ze losmaakt met de foto, maar vindt dat juist wel een fijne gedachte. In haar eentje, gekleed in haar gevaarlijke badpak weet ze mannen helemaal gek te maken. Dat moet toch wel een fijn gevoel zijn. Sylvie is er in ieder geval zeer tevreden over. Het badpak heeft dus absoluut de test doorstaan en mag permanent toegevoegd worden aan de kledingkast van de knappe blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!