Foto: Sylvie Meis laat lijf zien op wilde strandfoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis heeft een nieuwe foto geplaatst die haar er wel heel erg gevaarlijk uit laat zien. Maar natuurlijk staat ze er wel prachtig op. 

Blonde presentatrice Sylvie Meis ziet er gevaarlijk uit in haar strakke badkleding

Sylvie Meis weet wel hoe ze zich moet kleden als ze een middagje op het strand te vinden is. Natuurlijk kiest de prachtige blondine niet zo maar voor een outfit, maar gaat ze voor iets verleidelijks, zoals dit panter printje. Ze is net een roofdier, klaar om haar mannelijke prooi te verslinden. Kijk dus maar goed uit als je bij Sylvie in de buurt komt, want deze knappe dame is in staat om je met huid en haar te verslinden. Nu zullen sommige mannen dat natuurlijk als een mooie uitdaging zien. We hebben je in ieder geval gewaarschuwd, betreed dit artikel op eigen risico. De foto’s van Sylvie op het strand zijn wel echt het hoogtepunt van je dag, dus bekijk ze snel hieronder!

Lees ook: Foto: Schaars geklede Sylvie Meis geniet met volle teugen van vrijgezellenleven

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie in een strak jurkje is alles wat je wil

Je kan zeggen over Sylvie wat je wil, maar de blondine ziet er belachelijk goed uit. Dat klopt al helemaal wanneer ze dit soort strakke jurkjes aantrekt. Dat maakt Sylvie een gevaarlijk iets om naar te kijken. Staar te lang naar deze aantrekkelijk panter en ze valt je misschien wel aan en zet haar klauwen in je. Sylvie kijkt ook nog eens verleidelijk naar de camera om de hele look meer kracht bij te zetten. Het is wel duidelijk dat de panterlook Sylvie bevalt. Zo erg zelfs dat het niet bleef bij slechts één verleidelijke foto. Ze was nog niet klaar na het proberen van dit strakke jurkje en wilde er nog een schepje bovenop doen met een ongelooflijk verleidelijk badpak in dezelfde stijl.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Het badpak van Sylvie Meis is genoeg om helemaal wild van te worden

Sylvie ziet er in haar badpak misschien erg wild uit, maar het is ook genoeg voor haar volgers om helemaal wild van te worden. Als je Sylvie zo ziet leunen tegen de palmboom aan, dan kan je niet anders dan genieten. Het tovert gelijk een glimlach op je gezicht die de rest van de dag niet meer zal verdwijnen. De foto is extreem verleidelijk en zal bij veel mannen voor een storing in hun brein zorgen. Dan komen alle dierlijke instincten weer boven drijven. Sylvie weet heel goed wat ze losmaakt met de foto, maar vindt dat juist wel een fijne gedachte. In haar eentje, gekleed in haar gevaarlijke badpak weet ze mannen helemaal gek te maken. Dat moet toch wel een fijn gevoel zijn. Sylvie is er in ieder geval zeer tevreden over. Het badpak heeft dus absoluut de test doorstaan en mag permanent toegevoegd worden aan de kledingkast van de knappe blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!