Foto: Sylvana IJsselmuiden pakt haar troeven flink vast

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden deelt een gewaagd kiekje via Instagram. De blondine pakt haar ‘dames’ goed vast..

Sylvana IJsselmuiden deelt een ijskoud kiekje via Instagram. De blondine zit namelijk in een ijskoud bad. En om zichzelf goed warm te houden, houdt Sylvana haar troeven maar eens éxtra goed vast. Dit gewaagde, verfrissende kiekje besluit de blondine dan ook te delen met haar volgers. Ondanks de grote verwarming die de blondine vasthoudt, lijkt ze het tóch nog ontzettend koud te hebben. Dat is vooral te zien aan d’r gezicht..

Sylvana IJsselmuiden pakt troeven goed vast

Op de foto op het Instagram account van Sylvana IJsselmuiden is te zien hoe de blondine een ijskoud bad neemt. Het is duidelijk te merken dat Sylvana kennis heeft gemaakt met de Wim Hof-methode, want een ijsbad neem je niet zomaar. Het is in ieder geval te zien dat Sylvana er moeite mee heeft, gezien de pose die de blondine aanneemt. Sylvana pakt haar troeven vast, en zorgt op deze manier ervoor dat ze zichzelf nog een beetje warm weet te houden. Of het gelukt is, is nog maar de vraag. Want het gezicht van de Dumpert presentatrice spreekt boekdelen. Snel even poseren voor de foto en eruit. Sylvana lijkt het er maar moeilijk mee te hebben. In ieder geval levert het tóch een pikant kiekje op, en voor Sylvana dus weer een nieuwe foto om te delen met haar volgers. Én natuurlijk levert het een beter immuunsysteem en bloedsomloop op, dit ijsbad. En daar geeft de blondine natuurlijk het meeste om.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden had vroeger al speciale relatie met Nyck de Vries

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden wanhopig op zoek op motorboot

Sylvana IJsselmuiden laat via Instagram weten dat ze wanhopig op zoek is. Dat laat ze weten door middel van een pikant kiekje, hoe we de blondine kennen. Sylvana is te zien op een boot. Ze heeft haar bikini aangetrokken en lijkt helemaal klaar te zijn om zo het water in te springen. Maar eerst natuurlijk een pose aannemen voor een nieuwe foto op Instagram. Echter laat de blondine weten hevig op zoek te zijn; “Iemand nog inspiratie voor een caption?“. Waar ze een mooie hashtag achteraan plakt; “#Motorboot“. Sylvana weet in ieder geval goed gebruik te maken van de situatie, en ‘motorboot’ is dan ook een leuke woordspeling bij deze foto. Maar een goede caption, die heeft Sylvana nog niet gevonden. Ze is er dan ook wanhopig naar op zoek. Maar haar volgers hebben geen caption meer nodig, deze foto is meer dan genoeg om ze tevreden te maken. Het is tenslotte ook een prachtplaatje. De blondine bevindt zich hier in Mallorca. Dat is dus ook zeker geen straf om daar te vertoeven op een motorboot. En voor deze blondine, moet dat al helemaal geen probleem zijn. Ze lijkt het dan ook goed naar d’r zin te hebben op deze motorboot.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden laat meloenen zien tijdens heet ritje

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...