Foto: Sylvana IJsselmuiden had vroeger al speciale relatie met Nyck de Vries

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is fan van Max Verstappen, maar uit deze foto blijkt dat ze stiekem een voorkeur voor Nyck de Vries heeft!

Sylvana IJsselmuiden is Formule 1-gek. Ze is fan van Max Verstappen, heeft een haat-liefdeverhouding met Lewis Hamilton, en gaat vanaf komend seizoen juichen voor ‘jeugdliefde’ Nyck de Vries! Met deze foto laat de blondine zien dat zij en de Friese coureur elkaar al lang kennen!

Sylvana IJsselmuiden innig op de foto met Nyck de Vries

Voor Nyck de Vries was rijden in de Formule 1-al vanaf kinds af aan zijn droom. Recent is het nieuws naar buiten gekomen dat zijn droom werkelijkheid wordt. Sylvana IJsselmuiden bekent nu een bepaalde voorliefde voor Nyck de Vries te hebben! Niet alleen omdat hij net als zij uit Friesland komt, maar ook omdat ze elkaar al héél lang kennen! Onderstaande foto werd door de blondine zelf op Instagram gedeeld. We zien een piepjonge Sylvana in race-outfit naast een net zo jonge Nyck de Vries. De twee delen een innige omarming. Geen wonder dat Sylvana zo enthousiast is over Nyck de Vries en z’n contract bij AlphaTauri!
Nyck de Vries moet iedereen gek maken van Sylvana IJsselmuiden

De blondine laat weten dat Nyck de Vries iedereen moet laten zien wat hij kan. Naast dat hij zijn uitstekende best moet doen, moet hij ook genieten. Het is niet zomaar aan komen waaien voor de Nederlandse coureur. Nyck heeft er zijn uitstekende best voor moeten doen, maar het kan ook weer heel snel voorbij zijn. Eén slecht seizoen en hij kan zijn spullen weer pakken. Sylvana wijst Nyck er op dat hij dan ook moet genieten van deze tijd.

Verleidelijke Sylvana IJsselmuiden op vakantie

De vakantie van Sylvana is niet gelopen hoe ze dacht. De knappe blondine is namelijk bestolen op vakantie. Ze was in het mooie Mallorca op vakantie. Hier ging Sylvana lekker met de fiets het eiland verkennen. Ze kwam er op een gegeven moment alleen achter dat haar fietsbel was gestolen. Nu laat ze weten dat de verzekering het niet dekt. Voor haar vakantie moet Sylvana dus maar noodgedwongen een nieuwe fietsbel kopen.

Gelukkig ziet Sylvana er nog steeds prachtig uit en is de fietsbel niet met geweld gestolen. In een verleidelijk kort topje geniet ze nog steeds van haar vakantie. Ze laat haar vakantie niet verpesten door dit kleine voorgeval. In een verleidelijk sportief pakje gaat ze weer veilig met helm op, op pad.
Sylvana IJsselmuiden is grootste Formule 1-fan

Nu Nyck de Vries in de Formule 1-gaat racen, gaan we Sylvana hopelijk vaker op het circuit zien. Ook dit jaar was Sylvana al aanwezig bij de GP van Zandvoort. In een prachtig oranje pakje is dat een genot voor je ogen. Wie weet zien we de grootste Formule 1-fan vaker in een prachtig oranje pakje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!