Foto: Sylvana IJsselmuiden laat meloenen zien tijdens heet ritje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is een van de mooiste Nederlandse dames. Ze is hartstikke trots op haar en dat maakt ze duidelijk in deze foto…

Sylvana IJsselmuiden laat haar pluspunten zien

De prachtige Sylvana IJsselmuiden is uiterst aan het genieten van haar vakantie op Mallorca in Spanje. Onlangs heeft ze dan ook een foto geplaatst op haar sociale media waarin ze laat weten dat ze lekker op vakantie is. De foto deed fans en volgers schrikken, maar niet op een negatieve manier. Sylvana heeft namelijk wel een heel laag topje aangetrokken voor haar fietsritje. Haar volgers gaan helemaal los in de reacties. Van hart-emoji’s tot grote liefdesverklaringen, je kan het zo gek niet bedenken. Sylvana op een fiets is geen nieuw gezicht, ze is gek op lekkere ritjes maken. Zo heeft ze ook een grote liefde voor auto’s, en dan vooral de F1-variant, en motoren.

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden nodigt volgers uit voor avontuurtje in Amsterdam

De blonde presentatrice van Dumpert heeft voor haar Instagram volgers een leuke boodschap. Ze is nu nog op vakantie, maar binnenkort mogen haar fans gezellig komen buurten in Club Atelier in Amsterdam. Sylvana host daar namelijk een F1-evenementje waar ze zelf dus ook heerlijk van gaat genieten. Onder het genot van een lekker pilsje wordt er een grote quiz georganiseerd waar ook nog eens grote F1-prijzen en Redbull-prijzen te winnen zijn. Na de quiz wordt er dan massaal Formule 1 gekeken met z’n alle. Dat klinkt als een ontzettend gezellig event!

Sylvana IJsselmuiden geniet intens van natte vakantie

Recentelijk plaatste Sylvana IJsselmuiden een spannende foto van zichzelf op haar sociale media. Op de foto heeft ze aan met een blouse eroverheen, maar één van de schouders is afgezakt. Ze laat weinig aan de verbeelding over op deze foto. Daarnaast kijkt ze ook nog eens heel verleidelijk in de camera. Ze is heerlijk aan het genieten van haar vakantie. Op de achtergrond van de foto zie je duidelijk een zwembad en palmbomen. Eén ding valt haar volgers wel heel erg op. Je kunt bij een Instagram post ook je locatie toevoegen. De locatie die Sylvana heeft toegevoegd is Friesland, Nederland. Meerdere volgers reageren met iets in de richting van: “Sinds wanneer hebben ze in Friesland palmbomen?”. Het maakt de blondine niet uit. Ze is zelf ook flink van de grapjes, want in het bijschrift van de foto zet ze: “De reactie zonder likes wint een broodje rosbief”. Er valt altijd wat te lachen met Sylvana IJsselmuiden!

Sylvana IJsselmuiden en Chantal Janzen worden geraakt door documentaire

In haar Instagram verhaal laat Sylvana IJsselmuiden weten dat ze heel erg trots is op haar vrienden die de prachtige docu Sterre ’tegen de klippen op’ hebben gemaakt. De documentaire gaat over een achttienjarig meisje dat op haar zeventiende is gediagnostiseerd met een hele heftige ziekte in haar botten. De documentaire was onlangs te zien op Net5 en heeft een flinke indruk bij heel veel mensen achtergelaten. Ook Chantal Janzen plaatst een foto op haar sociale media samen met Sterre en brengt de aandacht naar kinderen die met hetzelfde probleem zitten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!