Foto: Sylvana IJsselmuiden laat meloenen zien tijdens heet ritje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is een van de mooiste Nederlandse dames. Ze is hartstikke trots op haar lichaam en dat maakt ze duidelijk in deze foto…

Sylvana IJsselmuiden laat haar pluspunten zien

De prachtige Sylvana IJsselmuiden is uiterst aan het genieten van haar vakantie op Mallorca in Spanje. Onlangs heeft ze dan ook een foto geplaatst op haar sociale media waarin ze laat weten dat ze lekker op vakantie is. De foto deed fans en volgers schrikken, maar niet op een negatieve manier. Sylvana heeft namelijk wel een heel laag topje aangetrokken voor haar fietsritje. Haar volgers gaan helemaal los in de reacties. Van hart-emoji’s tot grote liefdesverklaringen, je kan het zo gek niet bedenken. Sylvana op een fiets is geen nieuw gezicht, ze is gek op lekkere ritjes maken. Zo heeft ze ook een grote liefde voor auto’s, en dan vooral de F1-variant, en motoren.

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden nodigt volgers uit voor avontuurtje in Amsterdam

De blonde presentatrice van Dumpert heeft voor haar Instagram volgers een leuke boodschap. Ze is nu nog op vakantie, maar binnenkort mogen haar fans gezellig komen buurten in Club Atelier in Amsterdam. Sylvana host daar namelijk een F1-evenementje waar ze zelf dus ook heerlijk van gaat genieten. Onder het genot van een lekker pilsje wordt er een grote quiz georganiseerd waar ook nog eens grote F1-prijzen en Redbull-prijzen te winnen zijn. Na de quiz wordt er dan massaal Formule 1 gekeken met z’n alle. Dat klinkt als een ontzettend gezellig event!

Sylvana IJsselmuiden geniet intens van natte vakantie

Recentelijk plaatste Sylvana IJsselmuiden een spannende foto van zichzelf op haar sociale media. Op de foto heeft ze badkleding aan met een blouse eroverheen, maar één van de schouders is afgezakt. Ze laat weinig aan de verbeelding over op deze foto. Daarnaast kijkt ze ook nog eens heel verleidelijk in de camera. Ze is heerlijk aan het genieten van haar vakantie. Op de achtergrond van de foto zie je duidelijk een zwembad en palmbomen. Eén ding valt haar volgers wel heel erg op. Je kunt bij een Instagram post ook je locatie toevoegen. De locatie die Sylvana heeft toegevoegd is Friesland, Nederland. Meerdere volgers reageren met iets in de richting van: “Sinds wanneer hebben ze in Friesland palmbomen?”. Het maakt de blondine niet uit. Ze is zelf ook flink van de grapjes, want in het bijschrift van de foto zet ze: “De reactie zonder likes wint een broodje rosbief”. Er valt altijd wat te lachen met Sylvana IJsselmuiden!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden en Chantal Janzen worden geraakt door documentaire

In haar Instagram verhaal laat Sylvana IJsselmuiden weten dat ze heel erg trots is op haar vrienden die de prachtige docu Sterre ’tegen de klippen op’ hebben gemaakt. De documentaire gaat over een achttienjarig meisje dat op haar zeventiende is gediagnostiseerd met een hele heftige ziekte in haar botten. De documentaire was onlangs te zien op Net5 en heeft een flinke indruk bij heel veel mensen achtergelaten. Ook Chantal Janzen plaatst een foto op haar sociale media samen met Sterre en brengt de aandacht naar kinderen die met hetzelfde probleem zitten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen.