Foto: Sylvana IJsselmuiden maakt volgers warm met goedgevuld topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zeer aantrekkelijke presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft een nieuw plaatje online gezet waar haar volgers van beginnen te watertanden. 

Sylvana IJsselmuiden laat volgers genieten van goed gevuld topje

De knappe blondine heeft flink wat in huis om haar volgers van te kunnen laten genieten. Kijk maar naar haar rijkelijk gevulde topje. Sylvana weet daarmee al haar volgers weer een beetje blijer te maken. De zomer is al ontzettend heet, maar al die foto’s van Sylvana maken het er nou niet heel erg veel koeler op. Die maken het juist alleen maar warmer. Maar dat vinden we met zijn allen natuurlijk niet super erg. Want de plaatjes van Sylvana zijn zo mooi, dat we al het andere even voor lief nemen. De prachtige presentatrice zit verleidelijk aan een tafeltje op dit plaatje, terwijl ze lief naar de camera kijkt. De fans van Sylvana smelten gelijk helemaal weg bij het zien van dit kiekje. Dat komt vooral door haar heerlijke topje, dat een flink deel van Sylvana haar prachtige vormen laat zien.

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden deelt extra gewaagde foto om volgers te misleiden

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

De strakke pakjes van Sylvana IJsselmuiden doen het altijd goed

De zeer aantrekkelijke blondine Sylvana IJsselmuiden heeft altijd de meest mooie pakjes klaar liggen om aan haar volgers te kunnen laten zien. En daar worden ze natuurlijk gelijk helemaal blij van. De pakjes van Sylvana hebben allemaal wat met elkaar gemeen. Ze zijn namelijk ontzettend strak. En dat zorgt er weer voor dat je altijd een geweldig zicht hebt op de prachtige vormen van deze knappe blondine. Laat dat nou precies zijn wat Sylvana wil. De aantrekkelijke presentatrice houdt ervan om haar volgers een beetje te kunnen verwennen. Dat verdienen ze nou zo erg. En Sylvana geeft haar volgers graag wat ze verdienen. Daarom maakt ze ook altijd van die prachtige filmpjes en foto’s. De knappe blondine is daar door de jaren heen ook een expert in geworden.

Lees ook: Video: Sylvana IJsselmuiden praat je bij over Formule 1 in verschrikkelijk strak topje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

De heerlijke vormen van Sylvana IJsselmuiden staan altijd goed op de foto

Sylvana IJsselmuiden heeft altijd het talent om haar prachtige vormen uitstekend op de foto vast te leggen. Daar is ze steeds beter in geworden. De prachtige presentatrice weet als geen ander wat haar sterke punten zijn en doet haar uiterste best om die in ieder geval altijd op de foto te zetten. En dat gaat eigenlijk altijd van een leien dakje. De verleidelijke blondine maakt niet vaak foto’s die haar fans niet leuk vinden. Integendeel, als Sylvana een foto online zet, dan duiken haar fans daar gelijk op met allerlei complimenten. Die zijn ontzettend blij met de prachtige presentatrice en haar heerlijke vormen. Sylvana IJsselmuiden wordt dan ook unaniem gezien als een van de knapste vrouwen van het land.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.