Foto: Sylvana IJsselmuiden laat zich zien in superstrak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden deelt een riskante foto op Instagram! Het topje van de blondine lijkt het bijna te bezwijken…

Sylvana IJsselmuiden deelt een verleidelijke foto via Instagram. De blondine is weer lekker bezig, en verleidt haar volgers opnieuw met een kiekje. Inmiddels is dit natuurlijk niks nieuws voor de blondine, want poseren kan ze als geen ander. En haar bijna 400.000 volgers lijken het dan ook zeker op prijs te stellen!

Sylvana IJsselmuiden haar topje heeft het er zwaar mee

Sylvana IJsselmuiden deelde onlangs een uiterst kiekje via Instagram. Voor degene die denkt dat dit kiekje in eerste instantie niet zo lijkt, moet nog een tweede keer kijken, en even een blik werpen op het topje van de blondine. Want als je goed kijkt, is het te zien dat het topje van de blondine het er maar zwaar mee heeft. Hij houdt het nog maar nét, want hij zit superstrak. Maar ondanks het strakke topje van de Dumpert-presentatrice, lijkt dit de pret niet te kunnen bederven voor Sylvana. Met een uitdagende blik kijkt ze de camera in om haar volgers te verleiden. Ondertussen zingt de blondine vrolijk verder; “Het land van Pipi Langkous 🎶”. Sylvana zet dit onder de foto, omdat ze op dit moment in Zweden is! Het land van Pipi Langkous dus. En zelfs in Zweden, is het gewoon tijd voor wat kiekjes. Want het maakt niet uit waar Sylvana zich bevindt, overal moet gewerkt worden. In ieder geval zit de blondine goed in d’r vel! En dat is mooi, want vrolijke Sylvana, is vrolijke iedereen.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden gaat ontzettend diep in bed

Sylvana IJsselmuiden deelt verleidelijke foto op bed

Als er één iemand uitgeroepen zou worden voor beste en meeste kiekjes, dan zou Sylvana IJsselmuiden de terechte winnares zijn. Elke week verrast de blondine haar volgers wel met een verleidelijk kiekje, en besluit ze om weer is een parel online te gooien. Zo ook nu weer, waar Sylvana een kiekje vanuit bed deelt. Op deze omgekeerde foto is te zien hoe Sylvana op bed ligt, met slechts een klein topje aan. Haar troeven goed in beeld, verleidelijke blik en schieten maar. Ze heeft nog een mooie tekst voor haar volgers, die eigenlijk al genoeg verwent zijn; ““Tante Syl aka oppassen in nostalgie” Ga maar slapen, morgen weer een nieuwe dag. Een nieuw gezicht, een nieuwe wereld en een nieuwe lach. “Als ik nog één dingetje vragen mag?” Wat? “Waarom hebben sommige mensen nou niks te eten?” Omdat er veel mensen zijn die om zichzelf geven“. En zo ging het rijmpje nog even door. Sylvana is in ieder geval weer lekker creatief bezig!

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden deelt privé foto in slechts een piepklein topje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!