Sylvana IJsselmuiden deelt privé foto in slechts een piepklein topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is niet voor niets ooit verkozen tot mooiste vrouw van Nederland…

De knappe blondine deelt een prachtig kiekje met haar volgers. Ze gaat zich de komende tijd met haar privéleven bezighouden. Sylvana IJsselmuiden is een echte familievrouw, en kijkt daardoor enorm uit naar haar aankomende familieweekend. Omdat ze dan dus even wat minder actief zal zijn, trakteert ze haar volgers nog even op een overheerlijke foto…

Sylvana IJsselmuiden laat veel van zichzelf zien

Sylvana werd in 2020 nog verkozen tot mooiste vrouw van Nederland. Op haar sociale media deelt ze ook al te graag verschrikkelijk mooie foto’s van zichzelf. Elke keer denk je dat het niet spannender en mooier kan, maar toch heeft ze zichzelf nu weer overtroffen. In een piepklein topje vallen haar enorme juwelen er nog net niet uit. Het gaat hier om een privé kiekje uit de familiesfeer. Sylvana heeft namelijk een warme band met haar familie, en verheugt zich op een familieweekend. Die staat in het teken van de verjaardag van haar ‘mem’, wat Fries is voor ‘moeder’. Zij is 60 jaar geworden, dus de knappe blondine gaat lekker feestvieren met de hele familie.

Sylvana IJsselmuiden heeft een nieuwe vlam

Slecht nieuws voor de singles! Sylvana IJsselmuiden heeft bekend gemaakt dat ze een nieuwe vlam heeft. Tijdens de première van de documentaire van André Hazes werd Sylvana IJsselmuiden door de Telegraaf geïnterviewd. Tijdens het interview maakte de beeldschone blondine bekend dat ze niet langer single is. Ze heeft een nieuwe vlam gevonden. Zou hij meteen meegaan op familieweekend? De singles die het verschrikkelijk mooie kiekje van Sylvana zagen en dachten: “misschien kan ik mee op familieweekend”, hebben pech. Sylvana is voor onze neus weggegrist door Jonas! De twee tortelduifjes hebben elkaar heel toevallig ontmoet tijdens een FHM evenement. Jonas laat weten dat hij tijdens dit evenement opzoek was naar een leuke dame, maar hij uiteindelijk met de leukste dame van de hele zaal mee naar huis ging. Maak hieronder kennis met de nieuwe vlam van Sylvana.

Sylvana IJsselmuiden hoopt dat haar volgers na deze enorm slechte grap nog steeds bij haar blijven

De beeldschone blondine kennen we allemaal als een hele vrolijke, sociale en grappige dame. Nu deelt ze op haar sociale media wel een hele slechte grap. De grap is zelfs zo slecht dat ze hoopt dat niemand haar gaat ontvolgen. Gelukkig heeft ze zelf dus ook in de gaten dat het een hele slechte grap is. Met wat wit spul op haar trui begint ze aan de grap. Ze wilt zichzelf namelijk blijven door ontwikkelen dus heeft ze een cursus Servisch gedaan. Ze kent zelfs al één paar woorden laat ze weten. Ze kent namelijk de woorden lepel, vork, bordje en kopje. Wie de grap nu nog niet door heeft, ze bedoelt met ‘Servisch’, service…

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!