Foto: Sylvana IJsselmuiden gaat ontzettend diep in bed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden ligt heerlijk in haar bedje. In bed met een verleidelijk hemdje gaat ze ontzettend diep. 

In een verleidelijk hemdje laat de prachtige blondine een inkijkje zien van haar leven. Ze ligt onderste boven, zo vallen haar joekels de goede kant op. Met zo’n prachtige foto trekt ze alle aandacht van haar volgers voor haar diepgaande verhaal.

Sylvana IJsselmuiden kijkt verleidelijk in de camera

De beeldschone presentatrice deelt vaak grappige filmpjes van zichzelf. Dit keer is het juist het hele tegenovergestelde. Deze kant van Sylvana IJsselmuiden laat ze maar weinig zien. Ze vertelt een diepgaand verhaal over wat ze die dag heeft meegemaakt. ‘Tante’ Sylvana was aan het oppassen toen er aan haar werd gevraagd waarom sommige mensen nou niks te eten hebben. Volgens Sylvana komt dit doordat er heel veel mensen zijn die enkel om zichzelf geven. Het idee achter dit diepgaande verhaal is dat je eerst naar jezelf moet kijken en dan pas naar anderen. Volgens Sylvana IJsselmuiden begint het uiteindelijk allemaal bij jezelf. Met een prachtige foto op bed brengt ze deze boodschap over. Uiteindelijk had ze misschien toch niet zo’n prachtige foto moeten gebruiken. Iedereen heeft het alleen maar over hoe mooi de blondine eruit ziet. Met een verleidelijke blik recht in de camera, zorgt ze ervoor dat de volgers kwijlend naar de foto kijken. Haar volgers zijn gelijk in dromen wereld door de verleidelijke blik van Sylvana IJsselmuiden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden laat haar volgers in het donker

Zoals velen weten komt Sylvana IJsselmuiden uit Friesland. In de loop van jaren heeft de knappe presentatrice haar Nederlands flink verbeterd, hierdoor hoor je het accent bijna niet meer. Het accent is nooit verdwenen, maar ze heeft het altijd weten te onderdrukken. Nu komen die prikkelingen toch weer naar boven en kan ze het niet laten om even Fries te gaan praten. Haar volgers verstaan er alleen helemaal niks van. Ze vragen zich af of de blondine geen TIA heeft gehad. Wie niet uit Friesland komt kan er niks van maken. Het is een hele andere taal dan Nederlands. Veel volgers vinden Fries spreken zeer onaantrekkelijk, Sylvana IJsselmuiden maakt zich met deze foto ook niet geliefd bij haar volgers. De aantrekkingskracht wordt zo een stuk minder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden neemt alles een stukje te letterlijk

Een tijdje terug werd er tegen de beeldschone presentatrice gezegd “Syl ontspan je”. Dit nam ze heel letterlijk en voor ze het wist zat ze in Spanje met een heerlijk wijntje in haar hand. Genietend van het warme weer zit ze in een topje die bijna open knalt. De joekels van Sylvana zijn zo groot dat ze bijna uit haar topje schuurt. Volgende keer is het verstandig om een maatje groter te nemen, of je moet heel veel vertrouwen hebben in de knoopjes. Het ziet er in ieder geval geweldig uit!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.