Foto: Sylvana IJsselmuiden laat veelbelovende geheime talenten zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft zichzelf al bewezen, maar blijkbaar heeft ze nóg meer geheime talenten. De presentatrice laat ons op een video haar beste trucjes zien!

Blijkbaar heeft Sylvana IJsselmuiden al die tijd nog meer speciale kunstjes voor ons verborgen. De presentatrice wist ons via Instagram te verrassen met een leuke video waarin ze haar skills laat zien. Sylvana mag dan wel een stoere meid zijn die gek op sport is, maar eigenlijk hadden we helemaal niet verwacht dat ze het ook nog zelf kon. De presentatrice heeft zichzelf opnieuw bewezen, want op de video kan ze aardig vaak een balletje hooghouden. En daar blijft het niet eens bij; Sylvana heeft ook nog eens talent voor schieten op het goal. Een voetbalcarrière zou dus ook wat voor haar kunnen zijn. Nu zijn we natuurlijk wel benieuwd naar welke verborgen talenten Sylvana nog meer in petto heeft!

Sylvana IJsselmuiden laat haar voetbalskills zien

Sylvana ging op bezoek bij FC Twente. We weten niet waarom ze er was, maar ze verraste in ieder geval de materiaalman, die al 25 jaar bij de club werkte. Sylvana deelde in haar Instagram verhaal meerdere filmpjes van haar bezoekje aan de club en was daar erg enthousiast over. Blijkbaar konden niet al haar volgers dat enthousiasme met haar delen. De presentatrice haalde die volgers gelukkig alweer snel onderuit, want met een fanatiek filmpje van zichzelf liet ze zien dat er in elke club veel ambitie en passie zit. Sylvana laat weten dat ze zelf ook jarenlang heeft gevoetbald én dat ze dat deed bij verschillende clubs. Voor al die clubs had ze evenveel liefde, want volgens haar gaat het om de liefde voor de sport zelf. Of de wijze woorden van Sylvana ook bij de voetbalhooligans binnenkomen, is nog maar de vraag…

Door deze video geen vooroordelen meer over Sylvana

Je zou vast niet denken dat Sylvana toch nog aardig wat voetbaltalent heeft en dat ze er geen verstand van heeft. Dat ze een balletje kan trappen was al wel bekend, maar ze heeft blijkbaar ook flink geoefend met hooghouden. Dat is te zien op het filmpje hierboven. Hoewel het al een lange tijd geleden is dat Sylvana op het voetbalveld stond, bakt ze er toch nog wat van. We hadden haar graag tijdens haar hoogtepunt op het veld willen zien! Het kan niet ontkent worden: de meesten van ons dachten stiekem toch dat er veel onzin uit haar mond kwam op het gebied van sport. Nu bewijst de presentatrice toch dat ze er wel degelijk verstand van heeft!

Lees ook: Foto: F1-expert Sylvana IJsselmuiden heeft slecht nieuws voor fans van Max Verstappen

Sylvana IJsselmuiden is veel meer dan alleen model!

Vooral in het laatste jaar heeft Sylvana duidelijk gemaakt wie ze is én wat ze kan. Vooral dat tweede heeft veel van ons positief verrast. De presentatrice heeft haar ware aard in Expeditie Robinson laten zien, en daar was iedereen behalve boerin Annemiek over te spreken. Natuurlijk konden we niet om haar carrière als model heen, en ook daar bakt ze aardig wat van. Ze staat natuurlijk niet voor niks in de FHM kalender. Welk talent zal Sylvana ons hierna laten zien?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.