Foto: F1-expert Sylvana IJsselmuiden heeft slecht nieuws voor fans van Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er gaat een hoop veranderen rondom de Formule 1. Sylvana IJsselmuiden doet een voorspelling over Max Verstappen. 

Sylvana IJsselmuiden is behalve een bloedmooie presentatrice ook nog eens een echte kenner van de Formule 1. Ze was ook door het dolle heen toen Max het kampioenschap even geleden in de wacht sleepte. Sylvana weet als geen ander de ins and outs van de F1 wereld en weet wat er de komende tijd gaat veranderen in de sport. Met die kennis in het achterhoofd doet ze een toch wel bijzondere uitspraak, die slecht nieuws betekent voor alle fans van Max Verstappen. Max krijgt het blijkbaar zwaar te verduren het komende jaar.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden verdwijnt in fleurig vloerkleed

Sylvana beantwoord dringende F1 vraag met leuke foto

Sylvana verveelde zich een beetje, dus vond ze het een goed idee om haar dm’s open te gooien voor vragen van fans. Een van die fans vroeg Sylvana om haar F1 voorspelling komend jaar. En Sylvana die weet het allemaal nog niet zo goed. Natuurlijk is ze een groot fan van Max Verstappen, dat mag duidelijk zijn. Maar ze zegt ook in haar post dat het voor Max een stuk moeilijker gaat worden. Niet alleen worden de regels omtrent de auto’s  heel anders, wat in het nadeel kan zijn voor Red Bull, ook kunnen onder de nieuwe regelementen de concurrenten van Max meer van zichzelf laten zien. Het is dus helemaal niet gek om te denken dat volgend jaar een ploeg als Ferrari aan kop eindigt.

Sylvana is duidelijk een groot F1 kenner aan haar foto’s te zien

Het mag duidelijk zijn dat Sylvana een bijzonder plekje in haar hart heeft voor de autosport. Zo presenteert ze een show omtrent de Formule 1, houdt ze zich op social media veel bezig met de sport en wordt ze vaak gezien bij events en naast de baan. Sylvana is bijna synoniem met de Formule 1 op dit moment. Dat zie je nog het beste aan haar leuke foto’s. Want bij elke race die Sylvana bijwoont, moet natuurlijk eventjes een mooi plaatje geschoten worden. En dat vinden de fans van de F1 helemaal niet erg. Het prachtige gezicht van Sylvana is weer eens wat anders dan de kop van Max Verstappen in beeld. Eerlijk gezegd is dat ook veel mooier om naar te kijken. Tussen alle ruige mannen is Sylvana een verademing op het circuit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana heeft een bijzonder plekje in haar hart voor Max Verstappen

De voorspelling is dat Max het een stuk zwaarder gaat krijgen het aankomende seizoen, maar alsnog blijft Sylvana groot fan. Ze vindt het vooral heel fijn dat dankzij Max heel Nederland nu fan geworden is van de autosport. Daarvoor was dat wel even anders. Eindelijk kan Sylvana nu over haar passie praten met anderen. Red Bull Racing en Max Verstappen zullen alleen daarom al een bijzonder plekje in Sylvana haar hart hebben. En natuurlijk blijft ze Max aanmoedigen vanaf de kant het komend seizoen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!