Foto: Sylvana IJsselmuiden kruipt over muurtje in strak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden klimt, duikt, springt en lacht in haar nieuwste interview en meeloopdag. Het gaat alleen niet allemaal even soepel bij Syl. Wie of wat is daarvan de schuldige?

Sylvana IJselmuijden heeft veel zelfspot. Dat moet ook wel als je jezelf continu in nieuwe situaties bevindt waarin je geen enkel benul hebt van wat je aan het doen bent. Voor Sylvana maakt het weinig uit. Zij wil maar één ding: leren. En natuurlijk leuke items maken. Daarvoor rekt ze zichzelf dit keer wel erg ver uit. Voor haar nieuwe opname moet ze aan de slag als freerunner. Een sport die jaren duurt om onder de knie te krijgen. Maar de ijverige Syl wil het in één dag leren. Haar werkethiek stelt wederom niet teleur, maar haar stijve benen laten het wel afweten. Ze beschrijft zichzelf zelfs als ‘stijve durk’. Dat wordt nog even strekken in de sportschool voor Syl.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden weet precies wat haar volgers willen zien

Sylvana helemaal vastgeroest

Strak in haar vel zit ze zeker, de blondine. En ook heeft ze genoeg strakke kleding die ze aantrekt voor Dumpert of wanneer ze verslag moet dan van weer een Grand Prix. In dit soort situaties pakt al die strakke kleding minder goed uit. Sylvana heeft, tot haar grote spijt, gekozen voor een strakke spijkerbroek en passend strak topje. Haar instructeur trok juist een los trainingspak aan. Hem gaat al het klimmen dan ook een stuk makkelijker af. Natuurlijk heeft hij ook vele jaren ervaring. Dat helpt ook altijd een beetje.

Sylvana weer helemaal vrij

In de video lijkt Sylvana in haar strakke kleding enigszins opgesloten, maar daarbuiten is ze juist blij weer vrij te zijn. Na de Grand Prix van Monaco zat ze ‘vast’ in Nice. Syl had helaas haar vlucht gemist door wat verkeerde timing. Timing is, zoals ook aan de trainingsvideo’s is te zien, niet haar sterkste punt. Maar met wat geluk kwam ze weer op tijd aan in Nederland en kon ze het item opnemen. Nu nog de dresscode goed lezen en Syl kan zich al een stuk vrijer bewegen.

Sylvana weer terug en bijgekomen

De blonde race-fan en presentatrice staat bekend om haar eindeloze energie. Waar ze weinig flexibiliteit vertoont, maakt ze dat dus goed door maar te blijven springen. Ooit zal het overwinnen van de muur dan ook moeten lukken voor Sylvana. Weinig hersteltijd had ze niet nodig na haar uitgelopen excursie in Monaco. Wederom kan de vrij-geestige Syl weer aan de bak. Eenmaal de muur overwonnen mag ze gelukkig even naar binnen. Dit nadat in Monaco het weer tegenviel en buiten, tijdens haar muur training, het weer ook niet al te best was.

Kruipende presentatrice erg stijf

Zou het dan toch te maken hebben met het weer, het urenlang zitten op het vliegveld of de regenbuien in Monaco, dat Syl al die stijfheid ervaart? Zelf had ze op meer gehoopt, maar Syl lijkt ook al vrolijker doordat ze binnen verder mocht op een zachtere muur. Daar kon ze gelijk even liggen om bij te komen van haar inspanningen. Hopelijk is haar volgende item in een kantoortuin achter een bureau. Dat lijkt op dit moment wat beter te passen bij haar “karakter”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!