Foto: Sylvana IJsselmuiden gaat aan de drank in weinig verhullend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden houdt wel van een drankje op zijn tijd. Soms moet je ook een beetje jezelf verwennen, vindt de presentatrice. Daarom staat ze nu ook verleidelijk op de foto met een lekke wijntje in haar hand. 

Voor Sylvana IJsselmuiden is het alvast weekend

De knappe blondine viert alvast het weekend, halverwege de week. Dat kan gewoon, want als presentatrice kan je toch iets meer je eigen week indelen. Dus Sylvana doet alvast aan weekend. Met een drankje in haar hand zit ze helemaal klaar voor een nieuwe aflevering van Hunted Vips. Dat is het nieuwste programma waar Sylvana in te zien is. De prachtige blondine kon na dit stoere programma wel een beetje ontspanning gebruiken. Sylvana kennende valt het nog mee dat ze niet meteen met de hele wijnfles op de foto is gegaan.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden krijgt haatmail na kiekje met vijand van Max Verstappen
Sylvana IJsselmuiden heeft geen last van klein topje

Het is geen geheim dat Sylvana een goed gevormd heeft. Zelf is de blondine erg trots op hoe ze er uit ziet. Het levert soms wel eens problemen op, want waar vindt je topjes, hemdjes en shirts die goed passen bij haar mooie vormen? Alles lijkt vaak een beetje strak te zitten en laat weinig aan de verbeelding over. Maar dat maakt Sylvana ook niet zoveel uit. Zolang ze er maar goed uit ziet, vindt ze het best. En dat lukt de knappe presentatrice absoluut. In haar strakke topje kan je namelijk heerlijk genieten van Sylvana en haar beeldschone vormen. En dat is natuurlijk erg fijn.

Steeds meer televisie voor Sylvana IJsselmuiden

Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar je kan steeds meer van Sylvana zien op televisie. De knappe presentatrice begon natuurlijk haar werk bij Dumpert, waar ze nog steeds te zien is, maar ook de meeste televisieprogramma’s weten haar nu te vinden. Dat is vaak wel nog als gast in een uitzending, maar de stap naar een eigen programma presenteren wordt steeds kleiner. Er is dus gewoon kans dat Sylvana IJsselmuiden de volgende Linda de Mol of Chantal Janzen wordt. En dat is natuurlijk wel een mooi vooruitzicht.
Sylvana IJsselmuiden houdt het spannend met hete foto

Natuurlijk staan er meer dan genoeg hete foto’s op het Instagram account van Sylvana, maar sommige zijn nog net ietsje beter dan andere. Op de foto hierboven heeft Sylvana eventjes heerlijk verleidelijk geposeerd en geeft ze haar kijkers bewust een spannend inkijkje. Sylvana houdt er wel van om een beetje te plagen. Ze is niet een preuts meisje, maar durft vaak genoeg te laten zien op foto’s hoe knap ze is. En dat is voor haar volgers natuurlijk erg prettig. Die hebben op die manier namelijk altijd wel iets leuks om naar te kijken. Met de hete foto’s van Sylvana IJsselmuiden hoef je geen moment te verveeld te zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!