Foto: Swingende Dionne Stax gaat los met drank en vriendinnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax ging heerlijk los en daar had ze maar twee dingen echt voor nodig, namelijk drank en vriendinnen. 

Het was de verjaardag van Suse van Kleef. De bekende journaliste mocht weer een aantal extra kaarsjes uitblazen dit jaar en natuurlijk moest een van haar beste vrienden, namelijk Dionne Stax, daar bij zijn. De prachtige blondine aarzelde geen enkel moment en maakte gelijk haar kalender leeg om met haar goede vriendin feest te vieren. En dat pakte goed uit. Het werd namelijk een wilde avond vol lachen, zingen en dansen.

Lees ook: Stralende Dionne Stax zit in kort rokje op zomerse foto

Dionne knuffelt graag met vriendinnen op de bank

De knappe presentatrice staat bekend als een enorm empathisch persoon. Vandaar dat ze ook zo graag knuffelt met haar lieve vriendinnetjes. Na een halve avond gezelligheid belanden Dionne en haar vriendinnen in een knuffel op de bank. En dat vinden de vrouwen natuurlijk niet erg. Ze delen graag liefde met elkaar, maar ook met de buitenwereld. Vandaar dat ze deze foto ook op Instagram zetten. Zo kan iedereen meegenieten van hun kleffe momentje samen. Dionne hoopt zo een beetje liefde te verspreiden.

Dionne zit vol met muzikale verassingen

Haar vriend is natuurlijk DJ, maar Dionne zelf heeft ook wat verborgen, muzikale talenten te pakken. Dat bewijst ze met de karaoke-machine, die op het feestje aanwezig is. Dionne en haar vriendinnen zetten alle schaamte opzij en beginnen met luid een aantal van hun favoriete nummers te zingen. Dat klinkt misschien wel niet geweldig, maar dat maakt ook niks uit. Dionne en haar vriendinnen zingen vol overtuiging mee. Het feestje blijkt enorm gezellig en Dionne gooit er nog een drankje in. Het maakt die avond ook allemaal niet uit, want er wordt feest gevierd. Dionne gooit alle remmen los en heeft de avond van haar leven.

Dionne houdt wel van een drankje

Natuurlijk moet je om overtuigend te kunnen zingen ook wel een klein beetje moed indrinken. Dat is dan ook precies wat Dionne gedaan heeft van tevoren. Maar ook na het zingen stopt Dionne nog niet met het zichzelf toedienen van alcohol. Sterker nog, ze geniet met volle teugen van de drankjes en shotjes die ze naar binnen werkt. Je zou, als je het zo ziet, bijna vergeten dat Dionne een serieuze presentatrice is die hele mooie programma’s maakt. Met de drank flesjes nog in de hand, neemt Dionne een spontane foto voor haar volgers.

Dionne gaat met kater op stap

Na al dat drinken kan het haast niet anders dat Dionne de volgende dag met een kater naar werk is gegaan. En aangezien Dionne nogal vaak reist voor haar werk is het heel goed mogelijk dat Dionne dronken in het vliegtuig is gestapt op weg naar het volgende droomhuis wat ze moet bekijken voor Droomhuis Gezocht. Toch zou Dionne het niet anders willen. De prachtige blondine houdt misschien van een drankje, maar weet tijdens werk zich altijd professioneel te gedragen. Dionne is daarom ook een van de beste presentatrices op de Nederlandse televisie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...