Foto: Suzanne Schulting wordt betrapt terwijl ze bezig is in de achterbak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting blijft, met haar grote zonnebril, incognito terwijl ze aan het rommelen is in de kofferbak. Bijna alleen haar achterkant is zichtbaar wanneer ze stiekem wordt gefilmd…

Suzanne Schulting wordt van achteren gefilmd

De prachtige schaatser Suzanne Schulting laat zich weer van haar beste kant zien. Terwijl zij haar jas sierlijk uit haar kofferbak pakt, wordt ze stiekem van achteren gefilmd. Het filmpje, dat op haar Instagram te vinden is, lijkt net uit een muziekvideo te komen. Haar fans gaan er helemaal op los. De hoeveelheid lovende emoji’s in de reacties zijn niet meer bij te houden. Zou er misschien iemand op de loer hebben gelegen? Suzanne lijkt het niets te schelen. Ze werpt een verleidelijke blik richting de camera en loopt weg. Misschien ging het de cameraman/-vrouw toch om de auto…

Schaatser stapt op de fiets met goud en luipaardprintje

Suzanne Schulting houdt zich, naast schaatsen, bezig met fietsen om in vorm te blijven. Eind augustus deelde ze haar fietsritje met haar Instagram volgers. Ze heeft een bewolkte dag uitgekozen om op de fiets te stappen. In de foto’s vallen twee dingen wel heel erg op: haar blitse, gouden schoenen en haar sokken met een heftige luipaardprint. Mode is één van Suzannes talenten, maar deze keuzes zijn misschien toch wat twijfelachtig. Wat denk jij? Yay of nay?

Schaatser Suzanne Schulting geniet intens van drankje

In een ander filmpje op haar populaire Instagram is te zien hoe de knappe vrouw immens geniet van een heerlijke kop koffie waarna ze met haar e-bike een rondje fietst door de stad. Naast schaatsen houdt ze zich, zoals genoemd, ook bezig met fietsen en niet alleen op een racefiets dus. Dat allemaal terwijl ze er weer stralend uitziet in een wijde, crème-kleurige broek, een witte top en een bruine jas. Haar zonnebril maakt de outfit helemaal af.

Wordt Suzanne Schulting lastig gevallen!?

Tijdens een wandelingetje door de stad worden er ineens allerlei foto’s gemaakt van Suzanne Schulting. Zowel van achteren als van de zijkant. In een stijlvolle, groene bodywarmer gecombineerd met een grijze longsleeve, zonnebril met gele glazen en een klein, zwart handtasje, loopt ze over het midden van de straat. Werd zij dan lastiggevallen? Wij snappen wel dat iemand op straat graag kiekjes van haar schiet. Aangezien de foto’s in haar stories terug te vinden zijn, lijkt het erop dat ze lekker aan het wandelen was met haar vriend Sam van Royen, of met vriend(in)en.

Van De Mol naar Schulting

Het is helemaal hot: Suzanne Schulting heeft een relatie met Sam van Royen. Daarnaast is ze ook nog eens goed bevriend met Noa Vahle en haar vriend. De twee stellen lijken wel alles samen te doen. Van met z’n allen op stap tot samen op vakantie. Je kunt het haast zo gek niet meer verzinnen. Het is duidelijk: het viertal is onafscheidelijk. Op de Instagram accounts van beide dames zie je dan ook regelmatig foto’s en video’s voorbij komen van de activiteiten die de stellen samen doen. Best friends forever?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!