Foto: Suzanne Schulting onthult interessant slaapkamergeheimpje na enorme snee

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting onthult hoe het er in haar bed aan toegaat nadat ze een flink ongeluk heeft gehad..

De succesvolle schaatsster Suzanne Schulting heeft tot groot verdriet van iedereen een ongeluk gehad. Helaas was het ook nog eens op de plek waar Suzanne juist het liefst tijd doorbrengt; op de ijsbaan. Hier brengt Suzanne bijna haar hele leven al door. Toch zit het ongeluk in een klein hoekje; zeker bij het shorttracken, waar de schaatsers altijd héél dicht op elkaar rondjes rijden.

Suzanne Schulting komt ongelukkig ten val

Je zou denken dat er dan nooit meer iets mis kan gaan met zulke professionals, maar die vlijmscherpe schaatsen zorgen soms voor enge risico’s. Zo is het tijdens een training helemaal misgegaan met de brunette. Suzanne was namelijk aan het trainen in Thialf samen met de shorttrackselectie. Na een harde valpartij is de schaats van teamgenoot Xandra Velzeboer in de rug van Suzanne Schulting gekomen. Hierdoor moest Suzanne snel naar het ziekenhuis gaan om te kijken hoe erg het was. De brunette heeft dikke pech want ze moest direct gehecht worden. De schaats van Xandra is in Suzanne haar rug geschoten en daardoor is er een snijwond van vijftien tot twintig centimeter ontstaan! Deze moest uiteraard gehecht worden, maar er zijn gelukkig geen spieren geraakt. Hier is Suzanne uiteraard erg opgelucht door. De shorttrackster is onwijs geschrokken, maar na omstandigheden gaat het goed. Hopelijk herstelt Suzanne snel!

Suzanne Schulting met wond na schaatsen

Suzanne Schulting deelt bedgeheim na ongeluk

Het is natuurlijk een hele vervelende plek om een wond op je rug te hebben. Gelukkig voor Suzanne Schulting is het niet op haar been of voet, want dan zou het misschien lastig worden met de trainingen en het herstellen. Al is de rug van Suzanne natuurlijk ook geen fijne plek om een wond te hebben, want ook daar zit het schaatspak erg strak. Het zou even kunnen duren voordat Suzanne de baan weer op kan om weer te gaan trainen. In de slaapkamer gaat haar snijwond ook effect hebben. Niet op die manier, maar gewoon tijdens het slapen. Suzanne onthult namelijk dat ze een echte rugslaper is. Au! Dat gaan dus een aantal lange nachten worden voor Suzanne, want ze zal in een andere houding moeten gaan liggen.

Suzanne Schulting was eindelijk weer back on track

Het zijn niet zulke fijne maanden voor sportster Suzanne Schulting. Waar ze vorig seizoen natuurlijk heel veel prijzen mee naar huis sleepte en veel wedstrijden won, is het nu nog wat lastiger. De brunette heeft namelijk na het WK in Seoul een mentale klap gehad. Hier moest ze dus even van bijkomen en ook fysiek ging het ook niet goed. Suzanne heeft in de zomer veel meer alleen getraind en ook in mindere mate. Hierdoor hoopte ze volledig te herstellen om voor de start van het schaatsseizoen weer helemaal fit te zijn. Nu was Suzanne wel weer flink aan het trainen en wedstrijden schaatsen, maar nu komt de volgende klap. Het lijkt Suzanne allemaal dus even niet mee te zitten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!