Foto: Suzanne Schulting laat dit deel van haar lijf volledig onbedekt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting heeft maar weer eens een nieuw spannend pakje gekocht en dat moet altijd even door haar volgers goedgekeurd worden. 

Groot deel van lijf Suzanne Schulting blijft onbedekt

Het is weer tijd voor een nieuwe foto van Suzanne Schulting. De knappe schaatsster heeft een mooi nieuwe pakje aangetrokken. Het lijkt in zo’n groen pakje wel een beetje alsof Suzanne naar een rave gaat, maar verder ziet het er natuurlijk super uit. Wat vooral super is aan dit spannende kledingstuk is het feit dat je best wel veel te zien krijgt van het lichaam van de knappe brunette. Het middenstuk van haar lichaam is compleet onbedekt. En daardoor kan je wel heel goed zien hoe strak het verrukkelijke lichaam van Suzanne eigenlijk is.

Lees ook: Video: Suzanne Schulting laat zich van achteren filmen tijdens intense training

Het aantrekkelijke lichaam van Suzanne Schulting

Er zijn veel redenen om te houden van het aantrekkelijke lichaam van Suzanne Schulting. Natuurlijk is er haar strakke buik, die je op deze foto nog eens extra goed kan zien. Verder heeft de knappe brunette ook nog eens hele mooie vormen. Daarom zitten die strakke schaatspakjes altijd zo goed, want dan komen haar vrouwelijke vormen ongelooflijk goed uit. Maar Suzanne’s geheime wapen is natuurlijk haar ondeugende lachje. Daarmee weet ze iedereens hartje sneller te doen kloppen. Genoeg redenen dus om Suzanne Schulting een mooie vrouw te vinden. En veel mensen zijn het daar mee eens, want telkens wanneer Suzanne een foto plaatst, stromen de complimenten binnen bij de knappe schaatsster.

Retro look voor Suzanne Schulting

Alsof één retro pakje nog niet genoeg was met haar rave-kostuum, besluit Suzanne dat een tweede foto in een strak, begin jaren 2000 pakje helemaal ’the way to go’ is. Je kan Suzanne alleen maar gelijk geven. Natuurlijk ziet de knappe schaatsster er met haar grote bril en strakke pakje een beetje uit alsof ze uit een videoclip van twintig jaar geleden komt lopen, maar ze blijft e r ook zeer aantrekkelijk uitzien. Het verleidelijke pakje is absoluut de moeite waard om even gezien te hebben. Suzanne zag er namelijk zelden zo goed uit als nu.

Suzanne Schulting is nog steeds bezig met zware training

Ondanks dat het ontzettend goed gaat in de carrière van Suzanne Schulting, blijft de aantrekkelijke brunette flink trainen. Je moet er natuurlijk alles aan doen om aan de absolute top te blijven staan. Dat weet Suzanne als geen ander. En dus blijft ze elke week de sportschool induiken om fitter te worden. Natuurlijk doet ze dat niet in een spijkerbroek, maar trekt ze daar van tevoren een strak en verleidelijk sportpakje voor aan. En dat ziet er best wel indrukwekkend uit. Suzanne weet met haar bijzondere outfit flink te imponeren. Als ze er elke keer zo bijloopt in de sportschool, dan mag Suzanne nog veel vaker sporten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...