Foto: Suzanne Schulting is iets té goed gemutst na spectaculaire overwinning

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is helemaal blij met haar nieuwste overwinning op de Olympische Spelen. Maar misschien is ze iets te goed gemutst.

Schaatsster Suzanne Schulting heeft een specatculaire overwinning gereden op de Olympische Spelen. En de beeldschone sporter is daar natuurlijk helemaal mee in haar nopjes. Alleen is ze misschien iets te goed gemutst. Letterlijk in dit geval. Suzanne lijkt nergens heen te kunnen gaan zonder haar nieuwe hippe mutsje. Niet dat haar muts er slecht uit ziet natuurlijk, maar Suzanne begint wel zo langzamerhand te veranderen in een kabouter. Voelt Suzanne zich te exposed zonder hoofddeksel? Het zou kunnen. Op het ijs draagt ze alleen maar haar enorme oranje helm en naast het ijs draagt ze continu haar muts op haar hoofd.

Lees ook: Suzanne Schulting laat zich vanuit spannende hoek in schaatspak filmen

Suzanne draagt warme muts op elke foto

Op bijna elke foto of video die Suzanne maakt zie je haar warme muts al weer op haar hoofd zitten. En daarmee begint Suzanne langzaam een beetje te veranderen in een kabouter, die geen afscheid kan nemen van haar muts. Natuurlijk ziet Suzanne er zelfs muts geweldig uit. Dus heel veel kan het ook niet schelen. Maar je ziet nu wel minder van haar prachtige hoofdje. Haar verleidelijke lange haar verhult Suzanne nu meestal onder haar muts. En dat is toch wel een klein beetje zonde.
Suzanne en haar muts zijn onafscheidelijk

Elk moment van de dag heeft Suzanne haar muts bij de hand. Want als er een leuke foto gemaakt moet worden, dan moet dat natuurlijk wel met mutsje. Haar muts begint op die manier een beetje het nieuwe handelsmerk te worden van Suzanne Schulting. Daaraan kan je haar binnenkort altijd herkennen. Als je Suzanne dus kwijt bent zoek dan naar het puntje van haar muts dat boven de menigte uitsteekt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!