Foto: Suzanne Schulting is iets té goed gemutst na spectaculaire overwinning

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is helemaal blij met haar nieuwste overwinning op de Olympische Spelen. Maar misschien is ze iets te goed gemutst.

Schaatsster Suzanne Schulting heeft een specatculaire overwinning gereden op de Olympische Spelen. En de beeldschone sporter is daar natuurlijk helemaal mee in haar nopjes. Alleen is ze misschien iets te goed gemutst. Letterlijk in dit geval. Suzanne lijkt nergens heen te kunnen gaan zonder haar nieuwe hippe mutsje. Niet dat haar muts er slecht uit ziet natuurlijk, maar Suzanne begint wel zo langzamerhand te veranderen in een kabouter. Voelt Suzanne zich te exposed zonder hoofddeksel? Het zou kunnen. Op het ijs draagt ze alleen maar haar enorme oranje helm en naast het ijs draagt ze continu haar muts op haar hoofd.

Lees ook: Suzanne Schulting laat zich vanuit spannende hoek in schaatspak filmen

Suzanne draagt warme muts op elke foto

Op bijna elke foto of video die Suzanne maakt zie je haar warme muts al weer op haar hoofd zitten. En daarmee begint Suzanne langzaam een beetje te veranderen in een kabouter, die geen afscheid kan nemen van haar muts. Natuurlijk ziet Suzanne er zelfs muts geweldig uit. Dus heel veel kan het ook niet schelen. Maar je ziet nu wel minder van haar prachtige hoofdje. Haar verleidelijke lange haar verhult Suzanne nu meestal onder haar muts. En dat is toch wel een klein beetje zonde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE (@suzanneschulting)

Suzanne en haar muts zijn onafscheidelijk

Elk moment van de dag heeft Suzanne haar muts bij de hand. Want als er een leuke foto gemaakt moet worden, dan moet dat natuurlijk wel met mutsje. Haar muts begint op die manier een beetje het nieuwe handelsmerk te worden van Suzanne Schulting. Daaraan kan je haar binnenkort altijd herkennen. Als je Suzanne dus kwijt bent zoek dan naar het puntje van haar muts dat boven de menigte uitsteekt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE (@suzanneschulting)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.