Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien! 

Suzanne Schulting laat graag zien hoe ze eruit zien, en ook fotografen hebben enorm veel interesse in de topschaatster. Voor een shoot heeft Suzanne alles uit de kast getrokken, ofja, ze heeft ook een hoop kledingstukken juist uit gelaten.

Camera’s komen te voorschijn als Suzanne Schulting bukt

Op een filmpje is te zien hoe er foto’s worden gemaakt van Suzanne Schulting terwijl ze door haar knieën zakt. Ook als ze op de grond zit, stoppen de flitsen niet. Ze heeft een rood topje aan waardoor haar buikspieren erg opvallen. Ook draagt ze een rood hoedje, met daaronder haar haren los die in de wind waaien. Suzanne heeft daarbij een blauw rokje aan, dat niet groot genoeg is om haar benen te verbergen als ze gehurkt zit. Het is een fotoshoot voor de kleding die ze aan heeft, maar wij kijken toch vooral naar de dame die het draagt.

Kritiek op foto van Suzanne

Heel veel mensen reageren positief op de foto van Suzanne als model. Toch zijn er ook wat negatieve reacties. Zo zegt iemand “Als je hier mee door gaat rust je niet goed uit en word het je volgend seizoen weer te veel”. Dit commentaar horen sporters vaker. Dat zij sporters zijn en geen modellen of influencers. Dan zeggen mensen “Laat het modellenwerk aan de profs over a.u.b. je bent zo enorm ingenomen met jezelf!”. Toch heeft Suzanne al bijna een miljoen volgers en een erg goed lichaam. Het is dus begrijpelijk dat zij er voor kiest om buiten het seizoen om andere klussen aan te grijpen. Voornamelijk ook omdat topsporters wel worden betaald, maar shorttrackers niet hetzelfde loon ontvangen als bijvoorbeeld voetballers. Andere haat reacties gaan over het feit dat Suzanne plat lijkt in het topje. Mensen vinden het niet vrouwelijk, of dat ze iets aan moet doen waarbij het minder opvalt dat dat niet haar sterke punt is. Ze krijgt veel meer positieve reacties over haar lichaam als ze zich omdraait.

Toch wel vakantie voor Suzanne Schulting

Toen het seizoen was afgelopen en voor Schulting haar laatste fotoshoot had gehad, nam ze toch de rust die haar boze volgers wilde zien. De dame was namelijk met haar vriend op vakantie. Ze hebben gekozen voor Zuid-Korea. Dit kwam handig uit omdat haar laatste shorttrack wedstrijd van het seizoen daar plaatsvond. Bij de wedstrijd was Suzanne overigens erg succesvol, ze won drie keer goud. In die vrolijke stemming ging ze dus het land rond met haar vriend. Haar vriend is Sam van Royen, de zoon van Heleen van Royen. De twee zijn samen sinds juni 2022 en hebben elkaar leren kennen op Sam zijn werk. Hij is redacteur bij Vandaag Inside waar Suzanne destijds te gast was. Online plaatsen de twee veel foto’s samen. Ook is haar familie veel te zien. Als echte supporters reist de groep met haar mee alle wedstrijden af. De 25-jarige dame heeft naast haar familie nog veel meer fans. Onder al haar foto’s zijn veel lieve reacties te vinden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...