Foto: Suzanne Schulting doet vanwege hitte bijna al haar kleding uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting heeft bijna al haar kleding uit getrokken omdat ze het veel te warm kreeg. Tot groot plezier van al haar volgers natuurlijk.

Suzanne Schulting heeft het heet en trekt alles uit

Sportvrouw Suzanne Schulting is natuurlijk enorm gewend aan koude temperaturen tijdens haar trainingen en wedstrijden als shorttrackster. Toch is er natuurlijk ook de lente en de zomer waarin ook Suzanne aan de warmte moet geloven. Waarschijnlijk vindt de brunette dit echter helemaal niet heel erg, want dan kan ze lekker weinig aantrekken. Dit is fijn omdat ze dan weer korte sportpakjes en leuke outfits kan aandoen, en dan kan ze haar volgers ook weer wat nieuws laten zien. Iedereen geniet er namelijk erg van als Suzanne weer eens besluit haar kleding uit te trekken voor Instagram of andere social media. Op onderstaande foto maakt Suzanne reclame voor Samsung, maar stiekem is iedereen hartstikke afgeleid door andere dingen op de foto. Zo ziet Suzanne er super goed uit in haar zomerse outfitje. De brunette draagt een grijs sport topje met een soort omslag rokje. Hierdoor komt de buik van Suzanne vrij, en die is super strak door het vele trainen. Je kan wel stellen dat de shorttrackster hartstikke klaar is voor de zomer.

Suzanne Schuting met weinig kleding

Suzanne Schulting moet oppassen dat ze niet verbrand

Op onderstaande foto is te zien dat Suzanne lekker buiten zit te genieten in het mooie weer met haar leuke outfit. Toch zit de brunette niet in de zon, misschien moet ze rustig aan doen met zonnen voordat ze keihard verbrand. Suzanne haar nagels zijn fel roze gelakt en zo passen ze goed bij haar hartjes oorbellen.

Suzanne Schulting in zomeroutfitje

Suzanne Schulting geniet van de regendruppels

De knappe Suzanne Schulting plaatst twee geposeerde foto’s op haar Instagram. Hierop is te zien dat ze erg serieus kijkt, maar ook weer een beetje zwoel. Waarschijnlijk wou Suzanne een soort mysterieuze blik geven aan haar volgers door de camera heen. De brunette staat ergens op een heel hoog gebouw, met een prachtig uitzicht. Op de achtergrond zijn hele hoge gebouwen te zien en veel wolken. Het is een beetje regenachtig weer, maar Suzanne is niet bang voor wat waterdruppels. De shortstrackster gaat gewoon in haar hemdje naar buiten, ondanks het slechte weer.

Lees ook: Losbandige Suzanne Schulting doet sensueel dansje in deze schokkende video

Suzanne Schulting gaat los op de fiets

Natuurlijk betekent het zomerseizoen voor Suzanne Schulting niet dat ze de hele dag op een bedje gaat liggen zonnen. Nee, juist in de zomer moet er ook keihard getraind worden om in de winter weer topprestaties neer te zetten op het ijs. Deze boodschap heeft Suzanne uiteraard helemaal goed begrepen. De brunette geniet wel lekker van vakanties, maar blijft ook dan zeker actief en in beweging. Net zoals op onderstaande video, waar te zien is dat Suzanne tijdens haar vakantie in Frankrijk een training gaat doen. Suzanne pakt haar fiets en gaat zonder tegenstribbelen lekker een stuk fietsen. Waarschijnlijk is het best een pittige training met alle bergen, maar ook dat houdt Suzanne niet tegen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?