Foto: Suzanne Schulting deelt pikant kiekje met enorm diepe inkijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Nederlandse schaatster Suzanne Schulting laat zichzelf van een hele andere kant zien. Ze deelt enorm pikant kiekje van zichzelf!

Suzanne Schulting laat veel zien door immens diepe V-hals

De schaats-superster Suzanne Schulting heeft nog altijd een pauze van het ijs en leeft komende tijd in de Big Apple. En laat je ons wat vertellen: ze ziet er wederom geweldig uit! Met haar prachtige outfit die schreeuwt “Ik ben een beroemdheid, geef me een tafel!”, is Suzanne klaar om de stad rood te kleuren. En waar kun je beter beginnen dan in een heerlijk restaurant in New York, want met haar harde werk mag zichzelf wel even flink laten bedienen! Als ze aan haar maaltijd begint, zijn alle ogen op Suzanne gericht. En wie kan het ze kwalijk nemen? Ze is tenslotte een winnares van Olympisch goud. Maar ze laat de aandacht niet naar haar hoofd stijgen. Nee, in plaats daarvan concentreert ze zich op de belangrijkste taak – het verorberen van elk stukje van het lekkere eten dat voor haar ligt. Ze heeft deze luxe maaltijd tenslotte verdiend. Op jou, Suzanne, en al het succes dat hoort bij een topsporter.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting opeens een zéér modieus icoon!

Suzanne Schulting is niet alleen een schaatskoningin, ze is ook een mode-icoon geworden als we naar haar laatste Instagram-foto’s kijken. En laten we eerlijk zijn, is er iets chiquers en stijlvollers dan een klassieke volledig zwarte outfit? Het staat Suzanne blijkbaar ontzettend goed. Als ze op het ijs stapt, is het menens bij Suzanne. Maar nu ze op vakantie is, lijkt daar niks aan veranderd. Met haar pikante zwarte volledig zwarte outfit, domineert ze iedereen. Met haar zwarte broekje die elke ronding omsluit en haar zwarte topje met immens diepe V-hals, is Suzanne weergaloos knap om naar te kijken. Maar het gaat niet alleen om de kleding, het gaat ook om de houding. En als Suzanne zwart draagt, weet je dat ze klaar is om de wereld aan te pakken. Zeker hoe ze op bovenstaand kiekje staat geposeerd, en die blik domineert al helemaal!

Lees ook: Video: Suzanne Schulting ligt in pikant setje op bed

Opmerkelijk sierraad van Suzanne Schulting!

Laten we de accessoires niet vergeten. Suzanne draagt namelijk een heel opmerkelijk en super mooi sierraad op bovenstaand kiekje. Ze heeft een prachtige gouden ketting om haar nek, maar niet zomaar één! Het is de olympische vlag maar dan helemaal in goud. Ze is net een superheld. Klaar om de dag te redden (of een gouden medaille te winnen) op elk moment van de dag, ook als Suzanne op vakantie is! Dat Suzanne Schulting altijd voor goud wil gaan, maakt de brunette wél duidelijk met haar kiekje. Als we namelijk even verder kijken, draagt ze nog véél meer gouden sierraden! Zo heeft ze een hele partij aan gouden oorbellen, en draagt Suzanne als tip van sluier nog een mooie gouden armband om haar linker pols! Op jou, Suzanne, en je felle, volledig zwarte stijl. Ze is niet alleen een schaatskampioen, maar ook een mode-inspirator!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...