Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Prachtige schaatsster Suzanne Schulting had flinke trek

Suzanne Schulting is momenteel heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie. En dat doet ze in een stad waar altijd wel iets te beleven valt, namelijk New York. Waar haar collega schaatssters allemaal de zon opzoeken, dacht Suzanne dat het wel leuk zou zijn om iets meer een stedelijke vakantie te doen. En gelijk heeft ze, want New York is een ongelooflijk mooie stad. Daar kan Suzanne zich prima vermaken de komende tijd. Ze is dan ook niet alleen en heeft haar vriend meegenomen. Maar gelukkig denkt ze ook nog genoeg aan de andere mannen zin haar leven, zoals haar volgers op Instagram. Die worden namelijk getrakteerd op de ene leuke foto na de ander. Suzanne maakt met haar kiekjes de mensen thuis echt helemaal gek. Scrol vooral even door onderstaande post heen, zodat je Suzanne kan zien worstelen met een ontzettend grote New Yorkse worst!

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting maakt New York onveilig in minuscuul jurkje
New York wordt onveilig gemaakt door Suzanne Schulting

De knappe brunette heeft wel haar stadje gevonden. In New York voelt ze zich helemaal thuis. En aangezien Suzanne zich zo op haar gemak voelt is het vrij makkelijk voor haar om zoveel mooie foto’s van zichzelf te maken. Dat gaat eigenlijk bijna vanzelf. De aantrekkelijke schaatsster straalt op de straten van ‘The Big Apple’ en weet zichzelf meerdere malen ontzettend verleidelijk te presenteren. Natuurlijk helpt het dat Suzanne zoveel spannende kleding in haar koffer had meegenomen. Daardoor kan ze makkelijk leuke combinaties maken.

Suzanne Schulting ziet er geweldig uit in heel strak truitje

Natuurlijk ziet de prachtige schaatsster er eigenlijk in elke outfit beeldschoon uit, maar in dit strakke truitje is Suzanne al helemaal niet meer te stoppen. Haar aantrekkelijke komt in dit strakke truitje nog veel beter eruit dan in andere kledingstukken. Het is maar goed dat Suzanne dit aantrekkelijke en verleidelijke truitje in haar koffer heeft gedaan. Anders had je nu niet kunnen genieten van de wonderbaarlijk goede foto van de knappe schaatsster.
Suzanne Schulting geniet nog even van heerlijke vakantie

De aantrekkelijke brunette is voorlopig nog niet terug te vinden in Nederland. Suzanne geniet nog even van haar heerlijke vakantie. En geef de knappe schaatsster eens ongelijk. Suzanne heeft namelijk haar stinkende best gedaan het afgelopen schaatsseizoen en dan is een kleine pauze ook wel op zijn plaats. En het lijkt er op dat Suzanne in New York helemaal tot rust komt. Dus als de verleidelijke schaatsster weer terug is in Nederland, dan kan je ervan uitgaan dat ze weer de beste tijden bij elkaar schaatst om aan de absolute top te blijven. En natuurlijk blijft Suzanne tijdens haar vakantie ook genoeg mooie foto’s plaatsen, dus je hebt genoeg om van te genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!