Foto: Snikkende Suzanne Schulting moet getroost worden na enorm drama

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting, de meest veelbelovende schaatsster van Nederland kan dit jaar helaas niet deelnemen aan het WK. En dat valt haar zwaar. 

Een zware klap voor Suzanne Schulting deze week. De beeldschone schaatsster kan helaas niet meedoen aan het WK shorttrack. De brunette is positief getest op corona, wat betekent dat ze in haar hotelkamer moet blijven. En daardoor mist ze nu het toernooi waar ze al die maanden zo hard voor heeft getraind. En dat is natuurlijk geen pretje voor de mooiste schaatsster van Nederland. Hoe slaat Suzanne zich hier nog doorheen?

Lees ook: Foto: Verveelde Suzanne Schulting bezig met zichzelf op hotelkamer

Suzanne deelt leed via tragische foto

Op haar Instagram deelt Suzanne een foto met een bijzonder tragisch onderschrift. Daarin legt ze namelijk uit dat ze niet mee kan doen aan het WK vanwege een positieve coronatest. En dat is voor Suzanne een harde klap in het gezicht. Ze wilde namelijk bijzonder graag meedoen aan dit toernooi. Daar had ze namelijk de kans om haar titel weer te verdedigen als beste schaatsster in de wereld. Nu zal ze in haar hotelkamer moeten toekijken, hoe iemand anders haar titel van haar afpakt. Dat kan niet makkelijk zijn voor Suzanne. Misschien moet iemand haar even wat troost bieden?

Suzanne is gebroken, maar een keer niet van de training

Voor Suzanne is het wel de druppel die de emmer doet overlopen. Wie Suzanne een beetje volgt, weet dat de prachtige schaatsster eigenlijk elk moment van de dag in de sportschool of op de baan te vinden is. Elk moment houdt ze zich bezig met het verdedigen van haar titel. Dat het nu niet mogelijk is dat te doen, vanwege een positieve test, is natuurlijk hartverscheurend. “Ik ben mentaal gebroken” geeft Suzanne zelf aan. Ze had zichzelf volledig opgeladen en er alles aan gedaan om geen corona op te lopen, maar het mocht niet zo zijn. Normaliter is Suzanne alleen gebroken na een harde training in de sportschool, maar nu is ze niet fysiek, maar vooral mentaal gesloopt.

Suzanne heeft gelukkig al zoveel bereikt in haar carrière.

Gelukkig is Suzanne ook zonder deze titel een van de beste schaatssters in de wereld. Kijk alleen al naar haar voorgaande prestaties. Ze is tweevoudig wereldkampioen allround. In 2019 en 2021 pakte ze namelijk die titel. Vorig jaar bleek ze sowieso een van de beste sporters aanwezig, met vijf gewonnen gouden medailles. Suzanne pakte daarbij eerder in het jaar al twee gouden, een zilveren en een bronzen medaille, tijdens de Olympische Spelen.

Ondanks WK blijft Suzanne beste schaatsster

Het is dus flink balen dat Suzanne dit jaar niet mee kan doen aan het WK. Maar zoals je kan zien heeft ze al zoveel bereikt in haar nog jonge leven. Dat maakt haar dus, ondanks dit gemiste WK, nog steeds de beste schaatsster van de wereld en misschien wel de beste vrouwelijk sporter.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...