Foto: Suzan van Freek deelt onverwachte slaapkamerselfie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzan Stortelder, de helft van het populaire Nederlandse muziek duo Suzan & Freek, heeft onlangs haar volgers op Instagram getrakteerd op een spontane foto vanuit haar slaapkamer.

De knappe zangeres Suzan Stortelder heeft haar volgers toch maar getrakteerd op een erg spannende foto. De zangeres deelde de foto met haar ruim 400.000 volgers op het platform, waarbij ze op een speelse manier de aandacht trok. Als bekende artiest heeft Suzan een grote schare fans die haar op de voet volgen op social media.

Suzan (van Freek) trekt de aandacht

Met een goedlachse foto vanuit de slaapkamer weet Suzan Stortelder de aandacht van haar volgers naar zich toe te trekken. Spontane foto’s als deze van Suzan Stortelder zien we niet vaak voorbij komen, waardoor we deze toch even willen uitlichten. Vaak zien we haar samen met haar partner Freek, maar dit keer is ze dus alleen te zien. Dit keer net wat meer genot dus voor haar mannelijke volgers. Al moest je er wel redelijk snel bij zijn, dit ging om een story, dus hij verdween na verloop van tijd. Gelukkig hebben wij hem voor je opgeslagen en is die hier beneden te zien.

De open kleding van Suzan Stortelder

Suzan Stortelder zien we op haar Instagrampagina vaak leuke kiekjes delen. Wel is dit vaak met Freek samen, wat de mannen soms wel kan afschrikken. Gelukkig weet ze her en der ondanks Freek’s aanwezigheid de mannenvolgers te vermaken. Met onderstaande foto(‘s) bijvoorbeeld. Suzan & Freek delen er verschillende outfits op de foto’s en weten zo menig man goed te vermaken. Suzan heeft een aantal uitdagende outfits aan waar je haar lijf goed kan bewonderen. Zo zijn er meer van zulke foto’s op haar Instagrampagina te vinden.

Suzan Stortelder zegt trots te zijn

Suzan gaf onlangs via een Instagrampost aan erg trots te zijn op haar en Freek. Ze had even een besefmomentje wanneer ze terugkeek naar hun gezamenlijke foto’s in haar galerij. Ze gaf aan trots te zijn op wat de twee samen al bereikt hebben en wat er uiteraard nog komen gaat. Op de foto zijn Suzan & Freek samen te zien tijdens een optreden in een uitverkochte Ziggo Dome. Ook in 2023 staan Suzan & Freek weer 4 uitverkochte shows te wachten in de Ziggo Dome. Wat een carrière maken zij al mee samen. Logisch dat Suzan trots is!
Festivalseizoen voor Suzan & Freek weer begonnen

Ieder jaar weer is het festival Paaspop het startschot voor het nieuwe festivalseizoen. Ook dit jaar weer. Suzan & Freek deelden een foto op Instagram dat zij de start van festivalseizoen 2023 mede heb mogen openen. Ondanks hun jarenlange ervaring met het optreden geven ze aan voor hun eerste optreden eigenlijk altijd nog wel zenuwachtig te zijn. Verder worden Suzan & Freek uiteraard vaak geboekt voor grote festivals, waardoor het ook geen verassing is dat ze bij Paaspop acte de présence waren. Met een bomvolle agenda en Koningsdag en Bevrijdingsdag in aantocht komen Suzan & Freek er weer lekker in en draaien ze met festivals op die dagen alvast mooi warm voor de zomer!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!