Foto: Suzan en Freek lebberen elkaar af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzan en Freek zijn 15 jaar samen! En om dat te vieren, plaatsen de twee een foto op Instagram. Ze lebberen elkaar zowat af..

Suzan en Freek delen een aparte foto via Instagram. Het koppel is 15 jaar samen, en om dat te vieren moet er natuurlijk wel wat op Instagram geplaatst worden! Dus besluiten ze om hun eerste zoen nog een keer te demonstreren. Althans, demonstreren, het lijkt niet eens op een zoen. Wat doen de twee nu weer bij elkaar?

Suzan en Freek vieren jubileum met lebberende foto

Suzan en Freek hebben iets te vieren, want het koppel is maar liefst 15 jaar samen! En om dit te vieren, plaatsen de twee een aparte foto op Instagram. Zeg maar gerust héél apart, want dit soort foto’s zien we niet vaak voorbij komen op Instagram. Op de foto is te zien dat de twee elkaar aan het aflebberen zijn, letterlijk. Suzan en Freek duwen hun tong tegen elkaar aan, en poseren op deze manier voor de foto. “Vandaag precies 15 jaar geleden voor het eerst gekust“. Dus om dit te vieren, besloten de twee om de zoen na te doen. Nou, of de eerste zoen van Suzan en Freek zoals deze ging, valt in twijfel te trekken. In ieder geval vond het koppel het een lachwekkend idee om zo te poseren, en dit te plaatsen als jubileum-post. Ze krijgen veel felicitaties van bekende mensen in de reacties. Echter zijn er ook nog een paar mensen die hele andere gedachten hadden bij de twee; “Huh jullie zijn toch broer en zus?“, “Ik vind dit gek als broer en zus“, “Gatver!! Broer en zus!!“. Mensen, Suzan en Freek zijn geen broer en zus, maar gewoon een koppel. De tortelduifjes moeten het een keer écht duidelijk gaan maken..

Lees ook: Suzan en Freek delen eindelijk eerlijke foto vanuit hun slaapkamer

Suzan en Freek kondigen Masked Singer deelname aan

The Masked Singer is een grote hit in ons land. Het programma waarin verschillende bn’ers verkleed gaan zingen, en de juryleden over verschillende afleveringen moeten raden wie er onder het pak verstopt zit. Suzan en Freek lijken nu ook aan te kondigen dat ze mee gaan doen met het programma, op deze nieuwe Instagram-post. Helaas voor de volgers en fans, lijkt dit gewoon een fabeltje te zijn. De twee gebruikten het slechts als caption onder hun foto; “Onze variant op The Masked Singer op zondagavond“. Op de foto zien we de twee die een gezichtsmaskertje op hebben. Suzan heeft nóg iets aan het maskertje toegevoegd, namelijk twee regenboogjes. Echter lijken sommige volgers een angstaanjagende vergelijking te hebben gemaakt met het uiterlijk van Suzan; “Het masker van Suzan doet me denken aan Saw“, “Suus je lijkt op die creep uit die film god hoe heet ie nou… Saw!“. Nou Suzan, steek die maar in je zak! Pas op dat je Freek niet bang maakt..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.