Foto: Suzan en Freek lebberen elkaar af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzan en Freek zijn 15 jaar samen! En om dat te vieren, plaatsen de twee een intieme foto op Instagram. Ze lebberen elkaar zowat af..

Suzan en Freek delen een aparte foto via Instagram. Het koppel is 15 jaar samen, en om dat te vieren moet er natuurlijk wel wat op Instagram geplaatst worden! Dus besluiten ze om hun eerste zoen nog een keer te demonstreren. Althans, demonstreren, het lijkt niet eens op een zoen. Wat doen de twee nu weer bij elkaar?

Suzan en Freek vieren jubileum met lebberende foto

Suzan en Freek hebben iets te vieren, want het koppel is maar liefst 15 jaar samen! En om dit te vieren, plaatsen de twee een aparte foto op Instagram. Zeg maar gerust héél apart, want dit soort foto’s zien we niet vaak voorbij komen op Instagram. Op de foto is te zien dat de twee elkaar aan het aflebberen zijn, letterlijk. Suzan en Freek duwen hun tong tegen elkaar aan, en poseren op deze manier voor de foto. “Vandaag precies 15 jaar geleden voor het eerst gekust“. Dus om dit te vieren, besloten de twee om de zoen na te doen. Nou, of de eerste zoen van Suzan en Freek zoals deze ging, valt in twijfel te trekken. In ieder geval vond het koppel het een lachwekkend idee om zo te poseren, en dit te plaatsen als jubileum-post. Ze krijgen veel felicitaties van bekende mensen in de reacties. Echter zijn er ook nog een paar mensen die hele andere gedachten hadden bij de twee; “Huh jullie zijn toch broer en zus?“, “Ik vind dit gek als broer en zus“, “Gatver!! Broer en zus!!“. Mensen, Suzan en Freek zijn geen broer en zus, maar gewoon een koppel. De tortelduifjes moeten het een keer écht duidelijk gaan maken..

Lees ook: Suzan en Freek delen eindelijk eerlijke foto vanuit hun slaapkamer

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Suzan en Freek kondigen Masked Singer deelname aan

The Masked Singer is een grote hit in ons land. Het programma waarin verschillende bn’ers verkleed gaan zingen, en de juryleden over verschillende afleveringen moeten raden wie er onder het pak verstopt zit. Suzan en Freek lijken nu ook aan te kondigen dat ze mee gaan doen met het programma, op deze nieuwe Instagram-post. Helaas voor de volgers en fans, lijkt dit gewoon een fabeltje te zijn. De twee gebruikten het slechts als caption onder hun foto; “Onze variant op The Masked Singer op zondagavond“. Op de foto zien we de twee die een gezichtsmaskertje op hebben. Suzan heeft nóg iets aan het maskertje toegevoegd, namelijk twee regenboogjes. Echter lijken sommige volgers een angstaanjagende vergelijking te hebben gemaakt met het uiterlijk van Suzan; “Het masker van Suzan doet me denken aan Saw“, “Suus je lijkt op die creep uit die film god hoe heet ie nou… Saw!“. Nou Suzan, steek die maar in je zak! Pas op dat je Freek niet bang maakt..

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik. 

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken.