Suzan en Freek delen eindelijk eerlijke foto vanuit hun slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzan en Freek lijken het meest perfecte koppel in de showbizz wereld. Maar nu delen ze eindelijk een eerlijke foto vanuit de slaapkamer. 

Het muzikale duo Suzan en Freek is zowel op het podium als achter de schermen een van de meest ideale koppels in de Nederlandse muziekindustrie. Hun leven lijkt meer dan perfect. Niet alleen hebben ze een mega gezonde relatie, ook zijn het allebei prachtige mensen (Suzan in het bijzonder natuurlijk) en hebben ze veel succes met hun geweldige muziek. Maar achter gesloten deuren ziet het picture perfect plaatje van Suzan en Freek er toch een klein beetje anders uit. Het bekende koppel deelt daarom ook maar een eerlijke foto vanuit de slaapkamer. En die verbaast al hun volgers. Die worden compleet omver geblazen door de werkelijkheid.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel wordt geplet door bekende blondines

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Suzan en Freek delen foto van hun echte ochtendritueel

In de videoclip van Suzan en Freek is ook te zien hoe het koppel romantisch wakker wordt in bed en een beetje liefkozend aan elkaar begint te plukken. Het geeft een beetje een ideaalbeeld van hun relatie, maar achter de schermen gaat dat toch net even anders. Daarom deelt het stel ook maar een foto van hoe ze daadwerkelijk wakker worden. Met slaperige ogen en warrig haar, een onverzorgd baardje en geen make-up. Dat is de werkelijkheid waar Suzan en Freek elke dag tegen aan lopen.

Het bekende koppel zou niet anders willen

Ze zien er misschien elke ochtend iets anders uit dan de verleidelijke looks die ze hebben in hun videoclips. Maar Suzan en Freek zouden elkaar, ondanks dat feit, voor geen goud willen ruilen. de twee bekende muzikanten vinden elkaar prachtig genoeg. Ze worden graag naast elkaar wakker elke ochtend. En dat is inclusief wallen onder de ogen, morning breath en een ontploft kapsel dat een uur kost om weer te fixen. Als dat geen echte liefde is, wat dan wel? Suzan en Freek blijken dus inderdaad het ideale koppel te zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Suzan en Freek luisteren Honderd Keer naar nieuw nummer in meeslepende video

De nieuwe videoclip van Suzan en Freek is trouwens echt wel een tof clipje om even tot je te nemen. Zowel de muziek van Honderd Keer, als de beelden in de clip zijn de moeite waard om even te checken. Suzan en Freek hebben weer een regelrechte hit te pakken. Met de chemie die ze samen hebben, kan elk nummer ook niet anders dan een groot succes worden. In hun nieuwe nummer mag Freek ook iets meer solo zingen, wat voorheen nog niet zoveel gebeurde. En dat klinkt eigenlijk gewoon heel goed. Maar de echte ster van de clip is natuurlijk Suzan. Met haar ruwe aantrekkingskracht houdt ze de aandacht van de kijkers elke seconde vast. Dankzij de mooie verschijning van Suzan zullen al hun volgers de videoclip wel Honderd Keer beluisteren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Buitenkansje: Win 33x je inzet als Max Verstappen GP van Oostenrijk wint

Na een ietwat teleurstellend resultaat op Silverstone zint Max Verstappen op wraak tijdens de thuiswedstrijd van zijn ploeg Red Bull Racing. Bij BetCity wordt je vertrouwen in de Nederlandse wereldkampioen dit weekend royaal beloond! Nieuwe spelers krijgen zelfs een speciaal buitenkansje als ze zich nu aanmelden...

Foto: Beeldschone Natasja Gibbs zorgt voor opvallend moment bij Op1

Dankzij presentatrice Natasja Gibbs zit iedereen weer op het puntje van z'n stoel tijdens Op1!

Foto: Jennifer Hoffman deelt zeldzame foto van heerlijke shoot

Jennifer Hofman deelt een foto uit de oude doos. Een foto van een prachtige shoot waar het er letterlijk wild en nat aan toe ging!