Foto: Strandoutfit Sylvana IJsselmuiden laat weinig geheimen over

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Sylvana IJsselmuiden deelt heerlijk zonnig kiekje in een kort rokje. De blondine verlangt naar de zomerse temperaturen!

Sylvana deelt kiekje in kort rokje

De enige echte Sylvana IJsselmuiden, de onverschrokken koningin van de zomer, kan niet wachten tot de temperaturen weer omhoog schieten. En wie kan het haar kwalijk nemen? Het is tijd om onze zwembroeken en zonnebrillen af te stoffen, want we hebben een zomerse traktatie in het verschiet. Op Instagram deelt Sylvana onderstaande foto waarop ze stralend op het strand staat met de zon op haar gezicht. En eerlijk is eerlijk, wie zou er niet blij worden van die prachtige omgeving? Zand tussen je tenen, het geluid van de golven op de achtergrond en de warme zonnestralen op je huid. Het is een idyllische setting die ons doet verlangen naar warme zomeravonden en lange dagen aan zee.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

Sylvana in de zomer vs. in de winter!

Maar het is niet alleen het strand waar Sylvana zo van houdt. Ze geniet ook van het buitenleven, waar ze met een lekker zonnetje naar het Formule 1-circuit kan gaan. Of heerlijk op het terras zit met een verrukkelijk drankje, of in het park zitten tot picknicken in het gras. Sylvana is niet de moeilijkste als die zomerse temperaturen maar weer zo snel mogelijk te voorschijn. Want haar liefde voor de natuur en het buitenleven straalt van haar af, en het is duidelijk dat ze deze zomerse gevoelens graag deelt met haar volgers op Instagram. Dus laten we onze zonnebrillen klaarleggen en onze badpakken opzoeken, want de zomer komt eraan en Sylvana IJsselmuiden is er klaar voor. Hieronder een verschilletje tussen Sylvana in de winter en in de zomer gekleed. Welke zie jij liever? Wij weten het wel!

Lees ook: Video: Sylvana IJsselmuiden maakt vrouwelijke F1-haters compleet belachelijk

Sylvana lust wel een drankje!

Op haar Instagram-account deelt Sylvana dan ook graag haar favoriete drankjes met haar volgers. En wat past er nu beter bij een zonnige dag dan een flinke pul bier? Sylvana weet wel wat lekker is en deelt dan ook onderstaande foto waarop ze geniet van een grote pul bier. Ondanks dat ze al schaars gekleed is, moet de blondine goed blijven hydrateren en daar blijk ze geen enkel probleem mee te hebben! Dus of je nu op zoek bent naar een lekker koud biertje of een verrassende cocktail, Sylvana heeft je gedekt. Ze weet precies hoe ze je de zomer door moet komen! Laten we proosten op de zonnige dagen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!