Video: Sylvana IJsselmuiden maakt vrouwelijke F1-haters compleet belachelijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft een speciaal plekje n haar hart voor de F1. Ze kan er dan ook niet tegen als deze belachelijk wordt gemaakt.

Sylvana IJsselmuiden komt op voor alle Formule 1 kijkers

Als er iets is waar Sylvana van houdt, dan is het wel de F1. De knappe blondine is al jaren een trouwe fan van de Formule 1 en vindt het dan ook heerlijk om elke wedstrijd te kijken en alles eromheen. Maar er zijn natuurlijk ook genoeg mensen die dat niet zo goed snappen. Die kunnen niet begrijpen waarom je zo vroeg zou opstaan soms om een rondrijdende auto te bekijken. Sylvana legt het nog eventjes uit en zet de F1 haters op hun plaats.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

Sylvana IJsselmuiden legt het nog even haarfijn uit

Op haar TikTok deelt Sylvana haar reactie op een filmpje dat iemand maakte over de F1. de dame die dat filmpje maakte snapte niet waarom mensen soms zo vroeg opstaan om de Formule 1 te kunnen volgen en begreep niet wat er leuk aan was. Sylvana schudt af en toe wild met haar hoofd als ze het ergens niet mee eens is en knikt een paar keer als de dame van het filmpje iets zegt wat Sylvana wel vindt kloppen. De knappe blondine sluit haar TikTok filmpje af met dat de zure vrouw uit de video misschien maar beter terug kan gaan naar de keuken. Zo, die is op haar plaats gezet. Kom niet aan Sylvana of de F1, want dan geeft de knappe blondine je de wind van voren.

Het strakke shirtje van Sylvana IJsselmuiden

De prachtige presentatrice heeft natuurlijk weer een bijzondere outfit uitgekozen voor haar TikTok filmpje. Ze heeft namelijk een ontzettend strak truitje aan. Daarin kan je het goedgevormde van de beeldschone blondine nog eens extra goed zien. Sylvana is sowieso het mooiste in dit soort strakke kleding. Je ziet haar het dan ook vaker dragen op foto’s en video’s. Haar volgers zullen dat ongetwijfeld niet erg vinden. Die smullen juist van de lekkere plaatjes. Sylvana is ook trots op haar en laat het dan ook graag zien. Ze is zeker niet verlegen als het om het delen van foto’s en video’s gaat. Dat zou ook lastig worden, aangezien Sylvana veel doet met foto en video voor haar werk.
Sylvana weet het zeker: “Max wordt kampioen!”

De knappe presentatrice weet het zeker, Max Verstappen wordt dit jaar weer kampioen. Ze heeft er het volste vertrouwen in dat de Nederlander ook dit jaar weer gaat domineren op de racebaan. Het zou erg mooi zijn, want dan begint Max Verstappen zich namelijk wel legendarisch onsterfelijk te maken in de geschiedenis van de F1. Als Sylvana gelijk krijgt met haar enthousiaste voorspelling, dan wordt Max uiteindelijk misschien wel de meest succesvolle coureur aller tijden. En dat zou natuurlijk een erg mooie prestatie zijn voor de Nederlandse coureur.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.