Foto: Strak geklede Romy Monteiro herkent zichzelf niet meer in spiegel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro heeft een nieuw plaatje online gezet en het ziet er natuurlijk bijzonder goed uit. De aantrekelijke zangeres weet wel hoe ze haar volgers moet verleiden. 

Knappe zangeres Romy Monteiro is helemaal weg van sporten

De prachtige zangeres Romy Monteiro is helemaal weg van sporten. Romy heeft haar nieuwe hobby wel gevonden. Ze gaat er elke dag vroeg uit om even lekker een rondje te rennen en dat doet ze gelukkig niet alleen. Romy heeft daar haar knappe beste vriendin bij nodig. De twee dames maken eerst nog even een leuke foto voor op social media. Romy herkent zichzelf bijna niet in de spiegel. Ze was vroeger namelijk helemaal niet van het sporten. Dit is echt een nieuwe weg voor de knappe zangeres. Maar ze vindt het wel bij haar passen. Romy Monteiro gaat zeker door met haar heerlijke sportieve levensstijl.

Lees ook: Video: Romy Monteiro verliest bijna haar badkleding tijdens duikelpartij op balkon
Romy Monteiro heeft bijzonder strak pakje aan op foto

Natuurlijk moet Romy Monteiro wel wat bijzonders aantrekken tijdens het sporten. Ze moet haar volgers natuurlijk wel wat moois geven om naar te kunnen kijken. Dat lijkt ze ook wel te doen met dit heerlijke paarse pakje. Romy Monteiro geeft zichzelf volledig op de mooie foto. Haar korte outfit laat genoeg zien van haar ongelooflijk knappe . Wat meteen goed opvalt zijn natuurlijk haar prachtige troeven, die vrij strak worden tegengehouden door Romy haar topje. De prachtige dam lacht nog lief naar haar volgers tijdens het maken van de bijzondere foto. Zo weet ze hen toch nog een klein beetje te verleiden.
Romy Monteiro geniet na van heerlijke vakantie

De knappe zangeres heeft natuurlijk zo veel lopen sporten om ervoor te zorgen dat haar er weer in topvorm uit zag, zodat ze lekker onbezorgd op vakantie kon. En van die vakantie deelt Romy nu de eerste foto’s. Aan die foto’s te zien, heeft de training van Romy absoluut geholpen. De knappe zangeres ziet er namelijk bijzonder goed uit in haar prachtige pakjes. Haar vrouwelijke vormen komen bijzonder goed uit in de zeer strakke outfits. Voor wie nog niet ervan overtuigd was dat Romy Monteiro een erg aantrekkelijke dame was, heeft nu niks meer om over te twijfelen. De foto’s die Romy online zet spreken voor zich.

De fantastische vakantiekiekjes van Romy Monteiro

De aantrekkelijke zangeres heeft duidelijk erg genoten van haar zeer warme vakantie. Nu ze weer in Nederland is, zal Romy wel weer snel aan de bak moeten. Welk programma, optreden of musical nu weer op de planning staat valt nog te bezien. Maar tot die tijd heb je altijd nog de heerlijke vakantie foto’s van Romy Monteiro om jezelf tevreden te houden. Romy heeft er voor gezorgd dat je in ieder geval meer dan genoeg foto’s hebt om jezelf de komende tijd te kunnen vermaken. Heel attent natuurlijk van de knappe zangeres.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!