Deze weetjes over Sterre Koning MOET je kennen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze is momenteel de meest opkomende ster van het moment. Sterre Koning is ondanks haar jonge leeftijd een echte hit. Deze weetjes over dit aanstormend talent moet je echt kennen.

Sterre Koning is de volgende grote ster van Nederland. Ze kan niet alleen zingen, maar ook presenteren, acteren, staat vaak model en heeft een succesvol YouTube kanaal waar ze regelmatig video’s op plaatst. Sterre probeert dus aan alle kanten aan haar carriere te werken. En niet zonder resultaat. Want ondanks haar jonge leeftijd, is ze al een grote naam binnen het medialandschap. Dus voordat je straks geen idee meer hebt over wie mensen het hebben, zijn hier de belangrijkste weetjes over Sterre Koning.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Sterre Koning
Is Sterre Koning single?

Mannen van Nederland, jullie kunnen gerust ademhalen. Hoewel Sterre vaak in het bijzijn wordt gespot van allemaal bekende acteurs, influencers en muzikanten, is er niets bekend over een mogelijke vriend. Ze is dus naar alle waarschijnlijkheid nog single. En dat is natuurlijk goed nieuws. Want Sterre is een hartstikke leuke, spontane, lieve en knappe dame, dus gaat zij een van haar vele aanbidders nog heel gelukkig maken de komende jaren.
Is Sterre familie van Martijn Koning?

Als je in media land dezelfde achternaam hebt, denken mensen al gauw dat je familie van elkaar bent. Zo was het dus even de vraag of Sterre en Martijn Koning verwant aan elkaar waren. Maar dat blijkt niet zo te zijn. Wel zijn ze erg grappig samen als je ze naast elkaar zet. Sterre heeft namelijk een tijdje terug een video met Martijn gedaan waarin ze samen patat eten, vragen beantwoorden en vooral veel lachen. Het bewijst maar weer dat Sterre een goed gevoel voor humor heeft.

Sterre Koning bij The Voice Kids

Je kan haar misschien ook kennen van haar deelname aan The Voice Kids waar ze in 2018 aan mee deed. Daar haalde ze de halve finale, waardoor ze in een klap bij een groot publiek bekend werd. Er is haar vaak gevraagd of ze ook een keer mee wil doen aan de normale versie van The Voice of Holland, maar dat heeft ze tot nu toe nog niet gedaan.

Sterre is jongste discipel ooit in The Passion

Sterre was de jongste discipel ooit in KRO-NCRV’s The Passion het afgelopen jaar. Normaal zijn die rollen verdeeld onder oudere en meer ervaren zangeressen, maar Sterre had het afgelopen jaar de eer om aan het populaire livespektakel mee te mogen doen. en dat deed ze eigenlijk hartstikke goed.

Sterre heeft een eigen boek

Voor als je nog veel meer wilt weten over het leven van Sterre, dan heb je geluk. Ze heeft namelijk nu al een eigen biografie uitgebracht. In STERRE. Waarom wachten tot je later groot bent? vertelt Sterre, die pas 16 was toen het boek uit kwam, over haar carrière en haar ups and downs die ze mee maakt tijdens haar werk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!

Emma Heesters geniet intens van zomers boottochtje met beentjes omhoog (foto)

Emma Heesters gooit haar benen in de lucht tijdens een boottocht terwijl iedereen kan toekijken! 

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.