Dit is waarom de bloedmooie Sterre Koning Nederland gaat veroveren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heb je al wel eens van zangeres Sterre Koning gehoord? De komende tijd ga je haar naam vaker voorbij horen komen, en dit is waarom!

De veelbelovende carrière van Sterre Koning als zangeres is op dit moment aan het borrelen in Nederland. Sterker nog, ze heeft het al ver geschopt. Sterre heeft nog een hele bruisende toekomst voor zich en hoeft zich daarbij nog geen zorgen te maken om haar leeftijd. De zangeres is namelijk, wees voorbereid, 18 jaar oud (of jong)! Ze is er dus al vroeg bij en heeft daarom genoeg tijd om heel Nederland te veroveren. Op Instagram heeft de zangeres meer dan 400.000 duizend volgers en dat aantal blijft maar groeien. Vooral als haar nieuwe nummer genaamd ‘Doen Alsof’ uitkomt verwachten we dat haar carrière explodeert. Op Instagram heeft Sterre Koning al een stukje laten horen en het nummer klinkt alsof het de Nederlandse hitlijsten gaat halen!

Sterre Koning is de mooiste zangeres op deze foto

Het lijkt er dus op dat we de muziek van Sterre Koning steeds vaker op de radio gaan horen, maar wie is de talentvolle zangeres eigenlijk? Sterre was vroeger al fan van de spotlights, want op negenjarige leeftijd kwam ze bij Kinderen voor Kinderen. Daarna deed ze in 2016 met haar groep ‘Kisses’ mee aan het Junior Eurovisiesongfestival. Sterre deed in  2018 mee aan The Voice Kids en haalde daarbij de halve finale. Nadat ze haar eerste single genaamd ‘I Wanna Know’ uit had gebracht won ze in 2019 de Nickelodeon Kids Choice Awards voor aanstormend talent. Sterre Koning bracht in dat jaar ook haar boek ‘Waarom wachten tot je later groot bent?’ uit. Inmiddels is ze nog meer gegroeid en heeft ze zelfs meegedaan aan musical The Passion. Het ziet eruit alsof de zangeres ieder moment in Nederland kan doorbreken!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STERRE KONING (@sterrekoning)

Sterre Koning barst van talent: is ook een succesvolle actrice!

De zangeres richt zich nu vooral op haar carrière als zangeres, maar heeft ook verschillende rollen gespeeld in Nederlandse series en films. In 2021 deed ze dus mee aan musical The Passion, waarin ze haar talent voor zingen en acteren kon combineren. Sterre Koning heeft tot nu toe vooral in films voor kinderen gespeeld, zoals Whitestar, Misfit 1 en 2 en Brugklas. Talent op het gebied van acteren heeft Sterre Koning dus zeker wel! Voor nu gaat het grootste deel van haar focus naar haar muziekcarrière. Als dat niet lukt kan ze zich altijd weer terugtrekken als actrice, maar met die prachtige stem verwachten we dat Sterre zich niet meer terug hoeft te trekken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STERRE KONING (@sterrekoning)

Sterre Koning kondigt nieuw nummer ‘Doen Alsof’ aan met Insta foto

De Nederlandse zangeres deed via Instagram een leuke aankondiging. Met een prachtige foto maakte ze bekend dat er een nieuw nummer uitkomt genaamd ‘Doen Alsof’. Haar volgers en fans zijn erg benieuwd naar het nummer dat op 26 november uitkomt en zitten al in de startblokken om het te streamen. Sterre Koning liet op Instagram ook al een klein stukje van het lied horen, en dat beloofde veel goeds. Ze speelt gitaar op de video en heeft zoals gewoonlijks weer een prachtige stem. Omdat we het zeker hitlijst-waardig vinden, zullen het nummer binnenkort vast wel op de radio horen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!