Foto: Sterre Koning gunt volgers heerlijk zijaanzicht in luchtig topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als zangeres moet Sterre Koning het eigenlijk van haar gouden keeltje hebben, maar deze foto bewijst dat de blonde schoonheid ook zéker wat andere mooie dingen in huis heeft… 

Sterre Koning is niet meer te missen op de Nederlandse kant van YouTube. De 20-jarige zangeres is razend populair op social media en heeft onderhand ruim 420.000 volgers verzameld op Instagram. En al die loyaliteit moet natuurlijk zo af en toe beloond worden, en Sterre lijkt heel goed te weten waar ze haar volgers gelukkig mee maakt.

Sterre Koning verleidt volgers in doorzichtig zomershirtje

Als een ware Instagram-koningin heeft Sterre haar volgers weer weten te betoveren met haar onweerstaanbare looks. In haar laatste post draagt ze een heerlijk doorzichtig zomershirtje waarmee ze menig hart op hol doet slaan. Maar laten we niet vergeten dat achter die verleidelijke glimlach en die prachtige ogen, een hardwerkende dame schuil gaat. Zoals ze zelf laat weten heeft ze weer een drukke week achter de rug. Sterre blijft ons betoveren met haar stralende persoonlijkheid en haar onweerstaanbare outfits!

Lees ook: Foto: Beeldschone Sterre Koning laat haar jasje openhangen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STERRE KONING (@sterrekoning)

Sterre Koning schittert backstage

Sterre Koning is weer helemaal in haar element backstage! In haar nieuwste post laat ze zien dat ze er weer fantastisch uitziet, klaar om het podium te betreden en haar fans te betoveren. Op het lijstje van Nederlandse schoonheden zal je Sterre Koning vast en zeker voorbij hebben zien komen. De 20-jarige YouTube zangeres stapt in de voetstappen van Emma Heesters. Ze is namelijk hard op weg één van de volgende grote stemmen in Nederlandse muziek te worden. Ook op Instagram kan je niet meer om haar heen. De Zutphense heeft inmiddels een enorm leger aan volgers en veel trouwe fans zijn dan ook op haar andere social media te vinden. Haar outfit is zoals altijd tot in de puntjes verzorgd, en haar make-up is perfect. Met haar stralende glimlach en haar onweerstaanbare persoonlijkheid weet ze zelfs de meest stressvolle momenten backstage om te toveren tot een feestje!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STERRE KONING (@sterrekoning)

Drinkt Sterre Koning geen alcohol?

Sterre Koning heeft haar fans weer weten te verrassen met haar nieuwste nummer “Wil je niet één slokje?”. Maar in tegenstelling tot wat je zou verwachten van een zomerse hit, gaat dit nummer niet over alcohol. Sterre drinkt namelijk niet, en dat is iets waar ze trots op is. In haar nieuwe track vertelt ze haar fans hoe mensen allemaal reageren als Sterre wordt gevraagd of ze ook een drankje wil. Maar de knappe dame hoeft er niks van te weten, geen bier, wijn en champagne, helemaal niks! Ze vindt het maar stinken allemaal zegt ze met een lach op haar gezicht. Met haar onweerstaanbare beats en catchy lyrics weet Sterre haar fans te inspireren en vraagt ze aan het einde of ze door iedereen met rust gelaten kan worden!

@sterrekoningwil je niet 1 slokje??? 🍺♬ origineel geluid – sterrekoning

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...