Foto: Beeldschone Sterre Koning laat haar jasje openhangen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe zangeres Sterre Koning heeft een nieuwe foto op haar social media gezet waarvan we denken dat jij hem echt te gek gaat vinden!

Sterre Koning draagt open jasje op spannende foto

De prachtige zangeres moet continu er aan denken om haar social media up to date te houden. Dat hoort er nu eenmaal een beetje bij als je in de mediawereld actief bent. Anders weten je volgers ook niet wat er in je leven speelt. Die moet je wel betrokken houden, want wie gaat er anders naar je nieuwe muziek luisteren? Het professionele advies is dus altijd om te blijven posten, zoveel mogelijk. En als het dan even kan, wel natuurlijk een foto waar je de volgers mee achterover slaat. Sterre heeft dat trucje heel erg goed door. Ze plaatst namelijk een ontzettend mooie foto van zichzelf op haar tijdlijn.

Lees ook: Video: Sterre Koning geeft showtje weg in strakke sportkleding
Het strakke van Sterre Koning

De prachtige zangeres heeft zoals je op bovenstaande foto’s kan zien, een ontzettend strak . Het is wel duidelijk dat Sterre er alles aan doet om de aandacht van haar volgers vast te houden. Dus staat ze regelmatig te sporten en let ze goed op wat ze eet. Zo is ze in perfecte conditie. Dat is goed voor op het podium, want tijdens een optreden heb je wel voldoende energie nodig. Maar het is ook goed voor de foto’s die Sterre maakt op haar social media. Als Sterre namelijk goed voor haar zorgt, ziet dat er nog eens extra goed uit op de foto. Zo weet Sterre haar volgers goed te vermaken.

Ook de kledingkeuze van Sterre Koning bevalt goed

De kleding die de prachtige zangeres draagt op haar foto’s, bevalt ook zeer goed. De witte kleren zorgen voor een goed contrast met de zwarte onderkleding, waardoor die nog eens eventjes extra goed opvalt. En dat is natuurlijk wel erg mooi. Ook krijg je vanwege het open jasje nog even extra veel te zien van het knappe van Sterre Koning. En dat is natuurlijk iets wat altijd leuk is om te zien. Met haar outfit weet Sterre in ieder geval veel los te maken bij haar fans. Die vinden dat deze verleidelijke outfit smaakt naar meer.
Sterre Koning doet even wat meer bescheiden

Natuurlijk kan je niet altijd het soort verleidelijke outfits dragen als die Sterre heeft laten zien. Ook Sterre heeft niet elke dag zin om zo rond te lopen. Maar ook in een meer bescheiden outfit is Sterre ontzettend knap. In haar lange lentejas is de blondine ook gewoon nog steeds heel erg mooi om te zien. Daar verandert deze kleding in principe helemaal niks aan. Wat ook helpt is dat Sterre een enorm lief gezicht heeft. Ze hoeft maar een beetje een onschuldige blik te trekken en mensen zijn meteen verliefd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!