Foto: Speelt Anniko van Santen stiekem vals bij De Slimste Mens?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anniko van Santen doet het heel goed als kandidaat bij De Slimste Mens. Oplettende kijkers merken op dat Anniko stiekem een flinke voorsprong heeft op haar concurrenten…

Je kent haar waarschijnlijk van Opsporing Verzocht, presentatrice Anniko van Santen. Tegenwoordig is ze ook te zien als kandidaat bij De Slimste Mens. En daar gooit ze hoge ogen. Ze rekent met flinke voorsprongen af met haar concurrenten. Dat ze het meteen zo goed doet is niet gek, want stiekem heeft Anniko een geheim wapen. Eerlijk is het misschien niet helemaal, maar Anniko kan er zelf niet zo heel veel aan doen!

Anniko van Santen deed al eens mee met De Slimste Mens

Op Instagram en in de media vroeg men het zich al af: heeft Anniko van Santen niet al eens meegedaan aan De Slimste Mens? Dat klopt! Dat is niet alles: toen ze in 2009 meedeed, won ze ook nog eens de grote finale! Waarom doet ze dan mee met de ‘gewone’ Slimste Mens, en niet de All Star-editie die op dit moment online te bekijken is? Dat heeft er alles mee te maken dat haar deelname stamt uit de tijd dat De Slimste Mens bij RTL uitgezonden werd. Andere tijd, andere presentatoren, iets andere opzet. ‘Anders’ genoeg om haar nu weer uit te nodigen dus. Nu ze wel héél goed blijkt in het sprokkelen van bonus-seconden wordt duidelijk dat haar ervaring misschien toch wel een unfair advantage geeft ten opzichte van haar medekandidaten, die allemaal wél voor de eerste keer meedoen. Dit is niet eens het enige kritiekpuntje dat Anniko krijgt te verwerken. Op Twitter gaat het vooral over een mogelijk bezoekje aan de plastisch chirurg…
Mislukte facelift Anniko van Santen?

Kijkers van de slimste mens lijken het er allemaal over eens: Anniko van Santen heeft aan zich laten sleutelen. Ze vermoedden dat ze haar lippen heeft opgespoten en haar wangetjes lijken boller. Het doet Anniko van Santen volgens de fans geen goed. Terwijl veel van de mannen juist aangeven dat Anniko stiekem hun jeugdliefde was. Ook deelnemer Ferdi Stofmeel geeft aan dat van Santen zijn eerste ’televisiecrush’ was. Die crushes lijken nu verleden tijd. Zou de presentatrice echt bij de plastisch chirurg langs geweest zijn?

Twitter2Twitter1

Kamervragen over Maarten van Rossem na De Slimste Mens

Hij staat bij veel mensen bekend als een ‘enorme zuurpruim’. Maarten van Rossem is nooit te schuw om heel Nederland van zijn mening te voorzien. Dit keer heeft hij het wel heel bont gemaakt. De historicus had een sterke mening over Martien Meiland. Wat hem betreft ‘schieten ze die morgen dood en begraven ze hem op een anonieme plek’. Ook Johnny Depp moest eraan geloven. Hoewel het van Rossem te doen lijkt om de vele media aandacht die beiden krijgen, is de opmerking zeker niet tactvol te noemen.

Tweede Kamerlid Wybren van Haga vindt dat van Rossem per direct van de televisie moet verdwijnen vanwege geweldsverheerlijkende opmerkingen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!