Foto: Marieke Elsinga toont goedgevuld shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Over de baby van Marieke Elsinga horen we genoeg! Nu is het even tijd om de volledige focus te leggen op de heerlijke inhoud van het shirtje van de radio-dj.

Marieke Elsinga niet bang om flinke jongen te laten zien na zwangerschap

Je hoort het tegenwoordig overal; Marieke Elsinga is bevallen van een kindje en ze is ontzettend gelukkig met haar complete gezinnetje. Ook op haar Instagram is er geen ontkomen aan. Op het moment dat je denkt dat het wel genoeg is geweest, verschijnt er weer een nieuwe babyfoto. Gek is het natuurlijk niet. Als nieuwe moeder wil je zo veel mogelijk je prachtige creatie laten zien aan de wereld. Gelukkig is Jip, het zoontje van Marieke, een snoezig kindje! Onlangs waagde Marieke zich eraan om een foto te plaatsen van haar enorm gevulde shirtje op Instagram, maar ook deze keer was het een babyfoto! Je zou denken dat haar shirt goed gevuld zou zijn met haar enorme rondingen. Die zijn natuurlijk tijdens de zwangerschap flink gegroeid. Het ging echter om haar zoontje Jip, die, in een doek gewikkeld, dicht tegen Marieke aanligt. Wat is het ook een schattig stel!
Marieke Elsinga deelt ietwat onsmakelijk verhaal

Bij dezelfde schattige foto die hierboven staat, plaatst Marieke een wat minder leuke foto in de tweede slide. Ze vertelt er een heel lang verhaal in het bijschrift over de wat minder leuke delen van zwanger zijn. De foto is van haar benen die helemaal ingewikkeld zijn in, wat lijkt op, keukenpapier. De foto op zich is erg nietszeggend, maar wanneer je het verhaal erbij leest, snap je wat er aan de hand is. Marieke vertelt dat ze tijdens haar zwangerschap ontzettend last kreeg van jeuk op haar benen. Dat zou volgens de arts na de bevalling weer verdwijnen. Intussen is Jip alweer bijna twee maanden oud en is de jeuk nog steeds niet weg. Het is zelfs veel erger geworden volgens de radio dj. “Jeuk is erger dan pijn. Leek mij altijd een beetje onzin. Nou, daar ben ik van teruggekomen”, vertelt ze. Intussen wordt ze zelfs helemaal gek van de jeuk en neemt ze soms, daarom, sporadisch een koude douche om maar een beetje verkoeling te krijgen. We hopen dat het snel voorbij is, Marieke!
Marieke Elsinga heeft kattige gast aan tafel

Tijdens het kerstdiner bij Marieke thuis, had ze wel een speciale gast aan haar tafel. Het ging hier om haar kat, Kiki. De twee zijn meestal niet van elkaar weg te krijgen, maar op deze foto lijkt dat wel even anders. Kiki zit met haar rug naar haar baasje gekeerd op de stoel naast Marieke. Het bijschrift leest: “Ruzie met kerst”. In de reacties bedenken mensen allerlei verschillende scenario’s bij de foto. Zo zegt iemand: “Is haar tonijn nog steeds niet binnen?”. Iemand anders reageert met: “Ze heeft nog niets te eten. Word ik ook altijd chagrijnig van.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!