Foto: Sophie Milzink slaat hard terug na kritiek op haar ‘hangers’ in los badpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Milzink pakt een volger hard aan die kritiek heeft op een video waarin haar voorgevel goed te zien is.

Sophie Milzink deelt video waar voorgevel goed te zien is

Influencer Sophie Milzink deelt regelmatige mooie foto’s en video’s van zichzelf in een mooi outfitje of pakje. Nu de zomer om de hoek is, betekent dat voor de meeste influencers ook dat er weer foto’s kunnen worden gemaakt in minder kleding. Natuurlijk zijn er ook vele influencers die bijvoorbeeld in IJsland uit de kleren gaan in de sneeuw. Alles voor een spannend en mooi plaatje natuurlijk. Sophie is bij Havenlake Village in Nederland aan het rond paraderen in een mooi badpakje. De brunette filmt zichzelf in het minuscule zwarte badpakje terwijl ze met haar armen door haar haren gaat. Eigenlijk gaat de hele video niet over Sophie Milzink haar badpak, maar over haar lange haren. Zo schrijft Sophie dat ze een peperdure Dyson Airwrap heeft waar ze haar nier voor heeft moeten verkopen, om haar haren mee te krullen. Maar, dat het slapen met een badjaskoord veel beter werkt voor mooie krullen. Dat is dus een flinke misskoop geweest.

Sophie Milzink pakt hater op voorgevel flink aan

Natuurlijk wou Sophie Milzink gewoon even haar persoonlijke ervaring kwijt wat betreft producten om haar haren mee te krullen. Toch trekt zo’n video een stuk meer aandacht wanneer Sophie in een badpakje zoals bovenstaande verschijnt. Helaas is dit niet altijd positieve aandacht en dat is soms best lastig. Het lijkt er altijd sterk op dat Sophie Milzink absoluut niet onzeker is te noemen, maar een gemene opmerking is nooit leuk. Waarschijnlijk krijgt ook Sophie regelmatig wat vervelende en gemene berichten naar zich toe gestuurd via Instagram of andere social media. Daarom besluit de influencer er eentje uit te pakken en deze persoon flink aan te pakken. Sophie heeft duizenden volgers dus waarschijnlijk schaamt deze persoon zich nu flink om zijn actie. Zo reageert deze meneer op Sophie haar filmpje dat haar voorgevel hangt. Daarop reageert Sophie met de vraag of iemand tijd heeft om deze man de wet van de zwaartekracht uit te leggen.

Sophie Milzink slaat terug naar hater

Lees ook: Video: Sophie Milzink schudt met haar achterste tijdens sensueel dansje

Sophie Milzink gefilmd tijdens extreem klunzige actie

De podcast van Sophie Milzink, Nina Warink en Iris Enthoven is een ware hit. De podcast genaamd Vrijmibo gaat over de levens en de dingen die de drie meiden dagelijks meemaken. Soms is het hun mening die ze uitten en de volgende keer gaat het net nergens over. Zo is Sophie druk bezig met een stip die op haar neus zit en ze noemt zichzelf net pipo de clown. Iris Enthoven waarschuwt Sophie dat ze haar koffietje niet op de bank moet zetten. Helaas is Sophie zo druk met zichzelf en de stip op haar neus dat ze het koffietje wél op de bank probeert te zetten. Deze valt gelijk van de bank af en Sophie kan hem nog maar net op tijd redden voordat de bank helemaal vies is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...