Video: Sophie Milzink schudt met haar achterste tijdens sensueel dansje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Milzink gaat flink los tijdens een hete danssessie. De brunette schudt wild met haar achterste terwijl ze al haar moves uit haar mouw tovert.

Sophie Milzink laat zien wat ze in huis heeft tijdens dansje

Naast de talenten die Sophie Milzink heeft als influencer is de brunette ook ontzettend goed in andere dingen. Zo heeft Sophie als grote passie en talent dansen. Nu is het geen rustige ballet of moderne dans die Sophie uitvoert. Nee, de influencer gaat voor stoere en sensuele dansvormen om al haar volgers mee te verleiden. Alle volgers van Sophie worden elke keer weer hartstikke wild als ze een nieuwe dansvideo heeft opgenomen geplaatst op haar social media. Dat is niet heel gek want Sophie danst, op zijn zachtst gezegd, ook erg wild op deze video’s. Zo is onderstaande video het nieuwste resultaat van Sophie haar danssessies. Zo is te zien dat Sophie in haar eentje in een dansstudio staat te dansen terwijl de cameravrouw druk aan het bewegen is. Op deze manier lijkt Sophie haar moves nog spectaculairder. Sophie danst op het nummer Monalisa van Chris Brown en na een intro stukje begint ze flink met haar achterkant te schudden. De choreagraaf en lerares van Sophie moedigt haar heel hard aan en dat motiveert Sophie duidelijk om helemaal los te gaan.

Het lekkere trainingspakje van Sophie Milzink

Op de video draagt Sophie een grijs of groen gekleurd trainingspak die los om haar heen zit. Daarom lijkt het allemaal heel casual en simpel, maar stiekem steelt Sophie volledig de show. Sophie beweegt haar haren druk heen en weer waardoor het dansje nog sensueler wordt.

Sophie Milzink deelt sappige verhalen in podcast

Ondertussen is de podcast van Sophie Milzink, Nina Warink en Iris Enthoven genaamd Vrijmibo uitgeroeid tot één van de best beluisterde podcasts van ons land. Hoe kan het ook anders wanneer drie knappe vrouwen al hun sappige verhalen vertellen aan de buitenwereld. Iedereen was waarschijnlijk al super benieuwd naar de levens van de drie influencers en nu kunnen ze heel veel te weten komen. Zo gaat het in de nieuwste aflevering over ”trieste gevallen en tongtornado’s. In deze aflevering vertelt Sophie Milzink over haar terugkomst uit Ibiza en hoe ze niet meer kan lopen. Wat heeft de brunette allemaal op het eiland uitgespookt?

Sophie Milzink deelt sappige verhalen

Lees ook: Foto: Sophie Milzink laat haar troeven bijna uit haar topje vallen

Sophie Milzink deelt grote irritatie in de auto

Eigenlijk is Sophie Milzink voornamelijk bekent geworden door haar grappige video’s en sketches. Nu doet Sophie tegenwoordig natuurlijk talloze samenwerkingen waar ze haar geld onder andere mee verdient. Maar, af en toe komt er nog een sketch video online. Zoals onderstaande video waar Sophie twee vriendinnen in een auto nadoet. Hierin is Sophie nummer één de chauffeur en Sophie nummer twee de vriendin die de weg niet goed weet te wijzen. Ook geeft ze te laat aan welke afslag ze moeten hebben, tot grote ergernis van Sophie één.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!