Foto: Sophie Milzink is stiekem véél langer dan je denkt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Sophie Milzink blijkt veel langer te zijn dan dat ze zegt. Deze foto is daar het bewijs van! Kijk maar eventjes mee naar dit plaatje.

De mooie influencer, Sophie Milzink is stiekem best lang! Eerder hebben we van Sophie gehoord dat ze onzeker was over haar lengte en is ze daarvoor zelfs in de Linda geweest om erover te praten. Nu kunnen we door deze gemaakte foto zien hoe lang de brunette eigenlijk is.

Hoelang is Sophie Milzink nou echt?

Sophie Milzink heeft laatst een foto geplaatst samen met Max Verstappen. Daarbij staat de caption: ”‘s Neerlands beste en slechtste chauffeur op 1 foto.”  Maar door deze gemaakte foto zien we precies hoelang de brunette nu eigenlijk is. Max Verstappen is namelijk 1.81 meter lang en Sophie schiet daar ook al bovenuit! We weten nu dat Sophie daarom rond de 1.85 meter is. Het is ook niet alsof ze een kop groter is dan Max, maar het valt op dat ze boven de coureur uitkomt, en de pet die hij opheeft tellen we natuurlijk niet mee in deze berekening.

Sophie Milzink

Sophie Milzink maakt zich zorgen over haar lengte

De influencer is recent uitgenodigd om verhaal te komen doen over haar lengte en onzekerheden erover bij de LINDA. Daar heeft ze in verteld hoe ze als kind altijd al onzeker was over haar lengte. Dit is wat Sophie vertelt in een van haar berichten: ”Als tiener heb ik me enorme zorgen gemaakt over mijn lengte. Ik was vooral bang dat ‘t nooit zou stoppen, dat groeien. Als ik terug in de tijd kon om iets tegen die onzekere puber te zeggen dan is het dat ze maar beter even met haar blote voeten in het gras kan gaan staan, want die lengte; daar komt zéker nog wel 10 centimeter bovenop. Wat blijkt: het weer is hartstikke aangenaam hierboven. En als je van jezelf houdt zoals je bent, dan is het ook niet meer zo héél irritant om aan de zoveelste vage kennis uit te leggen waarom je geen professionele basketbal carrière achterna gehobbeld bent.”

Sophie wil niks aan zichzelf veranderen

Gelukkig laat Sophie weten dat ze niks aan haar lengte zou willen veranderen. Ook laat ze weten dat ze van zichzelf houdt zoals ze nu is. En dat mag ook zeker wel want volgens fans is ze niks behalve prachtig: ”Je bent precies prachtig zoals je bent”, ”Grote inspiratiebron! Ik heb precies hetzelfde gehad vroeger en probeer steeds meer mijn 1,87 te waarderen”, ”Hoop dat ik ook het ook kan gaan accepteren.” en ”Wat gaaf soph!! Super trots” Fans waarderen hoe ze er open over kan praten en inspireert ook gelijk andere meiden die lang zijn, Sophie is echt een rolmodel voor vele mensen!

Sophie Milzink

Sophie Milzink en haar geweldige foto’s

De brunette, Sophie Milzink, maakt fantastische foto’s voor haar fans. Ze laat altijd haar mooie lach zien! Ook weet ze echt wel goed welke kledingstukken goed bij haar vormen passen. Zo zien we altijd strakke jurkjes, topjes die haar vormen goed laten zien. En daar is deze meid ook niet bang voor! Ze maakt haar fans namelijk graag blij met dit soort kiekjes en is echt alles behalve verlegen. Fans hopen om nog veel meer leuke momenten van Sophie te mogen bekijken waar ze altijd mooi op staat.

Wil je nog meer zien van Sophie Milzink?

Neem dan vooral even een kijkje op het Instagram kanaal van de brunette influencer! Daar heeft Sophie namelijk nog veel meer mooie kiekjes op staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?