Foto: Shelly Sterk leidt volgers af met zeer diepe inkijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Shelly Sterk deelt haar favoriete vakantie foto’s, maar leidt haar volgers enorm af met haar voorgevel die wel érg pontificaal in beeld komt.

Shelly Sterk deelt verleidelijke foto in badpakje

Alle volgers van Shelly Sterk zijn al weken ontzettend blij met de content die de blondine aan het posten is op haar Instagram. Zo kan Shelly maar niet stoppen met het posten van zomerse Instagram foto’s in de kleinste en strakste outfitjes onder de felle zon. Natuurlijk gaan alle volgers van Shelly hier hartstikke goed op, want hoe kan je hier niet blij van worden? Als een echte influencer heeft Shelly zelf ook hartstikke goed door dat foto’s waarin haar vormen goed te zien zijn het uiteraard ook erg goed doen. Daarom plaatst ze die lekker als eerste. Ze durft het ook best toe te geven, in vergelijking tot vele andere influencers. De eerste foto die Shelly deelt in haar zwarte badpakje is er eentje om erg jaloers van te worden. Zo is de blondine al mooi bruin geworden en straalt ze voor de muren van het witte huis in de brandende zon. Ook komt het zoontje van Shelly veel voor in de foto’s samen met alle flinke ijsjes die moeder en zoon graag lijken te lusten op vakantie.
Shelly Sterk promoot elke man zijn favoriete dingen

Eigenlijk is Shelly Sterk een hele goede vrouw om te volgen wanneer je als man graag je favoriete dingen voorbij ziet komen. Zo plaatst Shelly onderstaande foto van zichzelf, wederom in badpak, met een biertje en een stuk pizza. Het tafereel ziet er heerlijk uit en dat lijkt Shelly zich ook maar al te goed te beseffen. De blondine is optimaal aan het genieten van haar vakantie met haar gezinnetje. Als drankje drinkt Shelly een Peroni biertje die er wel lekker in lijkt te gaan. Dat is maar goed ook, want Shelly werkt deze zomer met het merk samen. Dat betekent nog veel meer content van bier en de voorgevel van Shelly. Het motto van Peroni is: ”Work hard, play hard”, en daar kan Shelly zich naar eigen zeggen helemaal in vinden.
Shelly Sterk deelt foto biertje

Lees ook: Foto: Oververhitte Shelly Sterk puilt uit haar badkleding

Shelly Sterk deelt favoriete momenten van vakantie

De knappe Shelly Sterk is het liefst buiten te vinden onder de brandende Spaanse zon. Daarom is een favoriete activiteit van haar en haar zoontje Jake dan ook om in de ochtend vroeg buiten te gaan ontbijten. Dat doen ze dan op een kleedje op het strand met allerlei lekkere spulletjes om van te genieten. Shelly geeft aan dat het ook lekker is dat ze nog buiten de schoolvakantie om op vakantie kunnen gaan. Daarom is het extra rustig op het strand en daar geniet de blondine natuurlijk enorm van. Shelly zegt zelfs dat deze ochtenden op nummer één staat van haar lievelingsdingen in het leven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!