Foto: Shelly Sterk leidt volgers af met zeer diepe inkijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Shelly Sterk deelt haar favoriete vakantie foto’s, maar leidt haar volgers enorm af met haar voorgevel die wel érg pontificaal in beeld komt.

Shelly Sterk deelt verleidelijke foto in badpakje

Alle volgers van Shelly Sterk zijn al weken ontzettend blij met de content die de blondine aan het posten is op haar Instagram. Zo kan Shelly maar niet stoppen met het posten van zomerse Instagram foto’s in de kleinste en strakste outfitjes onder de felle zon. Natuurlijk gaan alle volgers van Shelly hier hartstikke goed op, want hoe kan je hier niet blij van worden? Als een echte influencer heeft Shelly zelf ook hartstikke goed door dat foto’s waarin haar vormen goed te zien zijn het uiteraard ook erg goed doen. Daarom plaatst ze die lekker als eerste. Ze durft het ook best toe te geven, in vergelijking tot vele andere influencers. De eerste foto die Shelly deelt in haar zwarte badpakje is er eentje om erg jaloers van te worden. Zo is de blondine al mooi bruin geworden en straalt ze voor de muren van het witte huis in de brandende zon. Ook komt het zoontje van Shelly veel voor in de foto’s samen met alle flinke ijsjes die moeder en zoon graag lijken te lusten op vakantie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk)

Shelly Sterk promoot elke man zijn favoriete dingen

Eigenlijk is Shelly Sterk een hele goede vrouw om te volgen wanneer je als man graag je favoriete dingen voorbij ziet komen. Zo plaatst Shelly onderstaande foto van zichzelf, wederom in badpak, met een biertje en een stuk pizza. Het tafereel ziet er heerlijk uit en dat lijkt Shelly zich ook maar al te goed te beseffen. De blondine is optimaal aan het genieten van haar vakantie met haar gezinnetje. Als drankje drinkt Shelly een Peroni biertje die er wel lekker in lijkt te gaan. Dat is maar goed ook, want Shelly werkt deze zomer met het merk samen. Dat betekent nog veel meer content van bier en de voorgevel van Shelly. Het motto van Peroni is: ”Work hard, play hard”, en daar kan Shelly zich naar eigen zeggen helemaal in vinden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk)

Shelly Sterk deelt foto biertje

Lees ook: Foto: Oververhitte Shelly Sterk puilt uit haar badkleding

Shelly Sterk deelt favoriete momenten van vakantie

De knappe Shelly Sterk is het liefst buiten te vinden onder de brandende Spaanse zon. Daarom is een favoriete activiteit van haar en haar zoontje Jake dan ook om in de ochtend vroeg buiten te gaan ontbijten. Dat doen ze dan op een kleedje op het strand met allerlei lekkere spulletjes om van te genieten. Shelly geeft aan dat het ook lekker is dat ze nog buiten de schoolvakantie om op vakantie kunnen gaan. Daarom is het extra rustig op het strand en daar geniet de blondine natuurlijk enorm van. Shelly zegt zelfs dat deze ochtenden op nummer één staat van haar lievelingsdingen in het leven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.